LIGA 1  ·  FC VOLUNTARI - DINAMO 1-2

FC VOLUNTARI - DINAMO 1-2 // Mircea Lucescu, dezamăgit de jocul lui Dinamo: „Nu e departe de nivelul Rapidului”

Dinamo l-a dezamăgit pe Mircea Lucescu // FOTO: Cristi Preda
Dinamo l-a dezamăgit pe Mircea Lucescu // FOTO: Cristi Preda

Sambata, 27 Aprilie 2019

Mircea Lucescu (73 de ani) a asistat din tribune la meciul Voluntari - Dinamo 1-2, dar la final s-a declarat dezamăgit de evoluția echipei lui Mircea Rednic, tehnician cu care s-a aflat în conflict în această iarnă.

„Il Luce” a gesticulat dezaprobator atunci când reporterii l-au rugat să-și exprime opinia cu privire la meciul „câinilor”, comparând apoi nivelul din Liga 1 cu cel din Liga 3, acolo unde evoluează Rapid. 

„Nivelul e de play-out. Nivelul Rapidului e apropiat de cel al echipelor pe care le-am văzut în această seară”, a declarat Mircea Lucescu, fost jucător de legendă la Dinamo, la TV Digi Sport. 

Citește AICI cronica meciului Voluntari - Dinamo 1-2

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!La 57 de ani Dan Bittman a plecat de acasă! Nu-și mai ascunde relația cu o blonda superbă de 24 de ani, cine este

Libertatea

Comentarii (41)

ray51  •  01 Mai 2019, 15:01

Este dupa Stefan Covaci antrenorul cu cea mai mare rezonanta in fotbalul european. Nu-mi permit sa-l denigrez. El are argumente mult prea solide atunci cand face o analiza. Stie fotbal de o mie de ori mai mult decat mine. Chiar de nu-mi convin anumite opinii, nu-l voi contra niciodata.

Negoescu Ion Bebe  •  01 Mai 2019, 09:14

DACĂ CREDE CA MIRCEA REDNIC NU PROCEDEAZĂ CORECT DE CE NU SA INPLICAT ȘI DL LUCESCU, SA DEA CEVA ÎNAPOI CLUBULUI CARE LA FĂCUT MARE?

Ion Marin  •  28 Aprilie 2019, 17:44

Mircea Lucescu , ar trebui sa faca altceva, adica sa se implice sa ajute Dinamo, sa i intoarca inapoi clubului ca i a dat un nume, macar o parte din ce-a primit.Dar asa sunt unii nerecunoscatori, i se potriveste cuvantul fariseu, si cu asta am spus totul.De cate ori i se ia un interviu vorbeste de Steaua si de Rapid , 2 cluburi cu care nu are nicio legatura sentimetala , doar profesionala, cluburi care ca jucator l au refuzat , doar Dinamo l a acceptat si i a dat un nume , si ce nume , dar acum el a uitat , poate i s au sters creierii in perioada George Copos Corsicanul si de aceea nu si mai aduce aminte si a devenit nerecunoscator.Toti cei care au trecut prin curtea lui Copos tind sa fie ca el.

Vezi toate comentariile (41)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Doha

Digi 2
19:00 Fotbal, Liga 2

Rapid - Turis-Oltul Turnu Măgurele

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Napoli - Barcelona

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Chelsea - Bayern Munchen

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1