FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - DINAMO 1-2

FC VOLUNTARI - DINAMO 1-2 // Mircea Lucescu, dezamăgit de jocul lui Dinamo: „Nu e departe de nivelul Rapidului”

Dinamo l-a dezamăgit pe Mircea Lucescu // FOTO: Cristi Preda
Dinamo l-a dezamăgit pe Mircea Lucescu // FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 aprilie 2019 21:17

Mircea Lucescu (73 de ani) a asistat din tribune la meciul Voluntari - Dinamo 1-2, dar la final s-a declarat dezamăgit de evoluția echipei lui Mircea Rednic, tehnician cu care s-a aflat în conflict în această iarnă.

„Il Luce” a gesticulat dezaprobator atunci când reporterii l-au rugat să-și exprime opinia cu privire la meciul „câinilor”, comparând apoi nivelul din Liga 1 cu cel din Liga 3, acolo unde evoluează Rapid. 

„Nivelul e de play-out. Nivelul Rapidului e apropiat de cel al echipelor pe care le-am văzut în această seară”, a declarat Mircea Lucescu, fost jucător de legendă la Dinamo, la TV Digi Sport. 

Citește AICI cronica meciului Voluntari - Dinamo 1-2

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (41)
ray51
ray51  •  01 Mai 2019, 15:01

Este dupa Stefan Covaci antrenorul cu cea mai mare rezonanta in fotbalul european. Nu-mi permit sa-l denigrez. El are argumente mult prea solide atunci cand face o analiza. Stie fotbal de o mie de ori mai mult decat mine. Chiar de nu-mi convin anumite opinii, nu-l voi contra niciodata.

198403433930462
Negoescu Ion Bebe  •  01 Mai 2019, 09:14

DACĂ CREDE CA MIRCEA REDNIC NU PROCEDEAZĂ CORECT DE CE NU SA INPLICAT ȘI DL LUCESCU, SA DEA CEVA ÎNAPOI CLUBULUI CARE LA FĂCUT MARE?

2036290743290484
Ion Marin  •  28 Aprilie 2019, 17:44

Mircea Lucescu , ar trebui sa faca altceva, adica sa se implice sa ajute Dinamo, sa i intoarca inapoi clubului ca i a dat un nume, macar o parte din ce-a primit.Dar asa sunt unii nerecunoscatori, i se potriveste cuvantul fariseu, si cu asta am spus totul.De cate ori i se ia un interviu vorbeste de Steaua si de Rapid , 2 cluburi cu care nu are nicio legatura sentimetala , doar profesionala, cluburi care ca jucator l au refuzat , doar Dinamo l a acceptat si i a dat un nume , si ce nume , dar acum el a uitat , poate i s au sters creierii in perioada George Copos Corsicanul si de aceea nu si mai aduce aminte si a devenit nerecunoscator.Toti cei care au trecut prin curtea lui Copos tind sa fie ca el.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează