FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

FC VOLUNTARI // EXCLUSIV FC Voluntari nu glumește! A patra lovitură a iernii: Pablo de Lucas

Articol de - Publicat sambata, 18 ianuarie 2020 11:07

FC Voluntari, ultima clasată în Liga 1, continuă campania spectaculoasă de achiziții și este în negocieri avansate cu mijlocașul spaniol Pablo de Lucas (33 de ani). 

După ce i-a adus pe Eric, Alex Pașcanu și Valentin Cojocaru, FC Voluntari se pregătește de transferul unui alt nume important.  Potrivit surselor GSP.RO, ilfovenii negociază acum cu Pablo de Lucas. Fostul mijlocaș de la Petrolul și Viitorul este liber, după ce și-a reziliat zilele trecute contractul cu AO Xanthi.  

„Mihai Teja l-a vrut pe De Lucas”

Pablo a acceptat deja oferta celor de la FC Voluntari și urmează ca zilele viitoare să se definitiveze contractul. 

„Considerăm că ne-am întărit destul de bine. E loc de și mai bine de aceea ne-am orientat către Pablo de Lucas. Este un fotbalist pe care Mihai Teja îl cunoaște și îl dorește. A lucrat cu el și crede că ne poate ajuta. Am luat legătura cu el. I-am spus ce condiții avem și ce-i putem oferi. Trativele sunt avansate. Sperăm să rezolvăm această mutare.  

Ne mai trebuie un atacant, dar nu ne grăbim. Avem două soluții bune și vrem ca a treia să fie la fel de puternică”, a declarat Robert Gherghe, directorul general al celor de la FC Voluntari, pentru GSP.RO. 

De-a lungul carierei, De Lucas a jucat la Sporting Gijon, Alaves, Villajoyosa, San Roque Lepe, Salamanca, Petrolul, Beitar Ierusalim, FC Viitorul și Xanthi. 

200.000 de euroeste cota lui Pablo de Lucas, potrivit transfermarkt

5 goluriîn 71 de meciuri are de Lucas la Petrolul

Citește și:

EXCLUSIV Alex Pașcanu a fost prezentat oficial » Vine și Valentin Cojocaru

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (8)
305457553261788
Leo Dinu  •  18 Ianuarie 2020, 15:32

Fara sa stau prea mult sa analizez (daca as face treaba asta, ar fi dezastru ce as scrie…), stau sa ma intreb: chiar nu are nimeni ac de cojocul astora?!? Purcoiului de bani publici intrati in te miri ce buzunare, asigura cele mai ciudate rezultate (sezonul trecut, dupa ce au fost, aproape ca si acum, ciuca batailor, au inceput sa bata pe te miri cine, pana au inceput meciurile cu cutitul la os - vezi cu Dunarea, pe care nu au reusit sa o invinga niciodata, spre exemplu… -), reusind de fiecare data o salvare "miraculoasa", ca sa poata stoarce si anul urmator banii ce raman dupa pelerinajele de Sf. Parascheva...

adiktedz
adiktedz  •  18 Ianuarie 2020, 13:33

Doamne scăpa ne de aceasta echipa care în fiecare an e ciuca bătăilor iar în iarna sparg banca și se salvează miraculos, scăpa ne de ea direct în Liga 4 du-o

steaua.libera
steaua.libera  •  18 Ianuarie 2020, 13:06
Postat de popescu222 pe 18 Ianuarie 2020, 12:47

Bai, voi vedeti ce scrieti?... ce nume important e asta? si mai ales, ce nume important, mai ales un spaniol, ar merge intr-un sat ilfovean sa faca performanta la ultimul loc in Liga 1 din Romania??? a, am inteles, nume important, traiasca conasu Pandele si duduitza Gabriela.

E baritai orașul, domnule

Vezi toate comentariile (8)
Comentează