FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FARUL 1-0

Liviu Ciobotariu, după ce a dus-o pe FC Voluntari în topul Ligii 1: „Fără ei nu puteam să fac nimic”

Liviu Ciobotariu / Sursă foto: GSP
Liviu Ciobotariu / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 octombrie 2021 19:55 / Actualizat duminica, 03 octombrie 2021 20:09

FC Voluntari a învins-o și pe Farul Constanța, 1-0, și a ajuns la cinci victorii consecutive în Liga 1. Trupa antrenată de Liviu Ciobotariu se află pe locul 4 în clasament, cu 21 de puncte, la egalitate cu FCSB și FC Botoșani. 

Liviu Ciobotariu, nominalizat de Gazeta Sporturilor pentru titlul de „Cel mai bun antrenor al lunii septembrie”, le dă credit fotbaliștilor săi pentru parcursul remarcabil din ultimele săptămâni. Totuși, tehnicianul ilfovenior își îndeamnă elevii să nu se lase duși de val. 

Liviu Ciobotariu: „Toată lumea dă 100% și iată că rezultatele vin!”

Eu fără ei nu puteam să fac nimic, la fiecare antrenament există o competiţie pentru ca fiecare să prindă locul de titular. Toată lumea se antrenează la 100% şi iată că rezultatele vin. Este adevărat că suntem într-o formă bună, trebuie să recunosc.

Noi am făcut foarte bine faza defensivă azi. A fost un joc închis, unde nici noi, nici Farul nu şi-a creat foarte multe faze de a marca. Trebuie să rămânem echilibraţi, să rămânem cu picioarele pe pământ”, a declarat Liviu Ciobotariu, conform TV Telekom Sport

FC Voluntari - Farul 1-0 » Ilfovenii ajung la 5 victorii consecutive în Liga 1!

FC Voluntari continuă seria victoriilor din Liga 1. Ilfovenii au învins-o și pe Farul, scor 1-0, și ajung la 5 succese consecutive!

La Voluntari, trupa lui Liviu Ciobotariu a învins-o pe Farul, pe care a depășit-o în clasament.

Golul care a stabilit rezultatul partidei a venit în minutul 65, la capătul unei acțiuni excelente a gazdelor. Lorand Fulop i-a pasat pe culoar lui Ion Gheorghe, care a finalizat cu un șut la colțul lung, bară-gol. Farul a fost aproape de golul egalizator în minutul 84, când Andrei Ciobanu a trimis puțin peste poartă dintr-o lovitură liberă.

FC Voluntari a ținut de avantaj până la final și a ajuns la 5 victorii consecutive. Cu cele 3 puncte de astăzi, echipa antrenată de Liviu Ciobotariu ajunge la un total de 21 și urcă pe locul 4.

Citește și alte știri din Liga 1: 

Două voci importante ale Gazetei, opinii diferite pe tema momentului în fotbal și în societate: pro și contra proteste pentru vaccinare!

CFR Cluj - Gaz Metan Mediaș 2-1 » Campioana întoarce scorul în a doua parte, cu Claudiu Petrila în prim-plan

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
997899954342650
Sergiu Spiridon  •  03 Octombrie 2021, 21:39

Daca nu mai joaca Sorescu sa le dea trei goluri intr-un meci,se face bine faza defensiva la Voluntari...!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează