FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FARUL 1-1

FOTO Ciobotariu, încrezător după ce i-a ținut piept liderului: „Arătăm bine! Puteam marca cel puțin 2-3 goluri astăzi”

Liviu Ciobotariu, în FC Voluntari - Farul +17   FOTO
Liviu Ciobotariu, în FC Voluntari - Farul

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 decembrie 2022 22:50 / Actualizat vineri, 16 decembrie 2022 22:56

Liviu Ciobotariu (51 de ani), antrenorul lui FC Voluntari, a comentat egalul cu Farul, 1-1, din etapa 21 a Ligii 1.  

„Vreau să-mi felicit jucătorii pentru evoluția lor, pentru atitudine. Am făcut un joc bun, exceptând primele 20 de minute, în care am încasat golul. Chiar dacă a fost o deviere, trebuia să fim mai atenți.

Sunt mulțumit de joc, dar puteam mult mai mult, la ce situații am avut. Puteam și să câștigăm această partidă. Este adevărat că și ei au avut o situație mare de gol la 1-0, prin Alibec. Ne-ar fi fost foarte greu să întoarcem.

Am întâlnit echipa de pe primul loc, foarte bună, cu jucători buni în special în atac. Dar cred că am controlat jocul, am avut niște ocazii fantastice, puteam marca cel puțin 2-3 goluri. Dar fotbalul se joacă pe goluri. Tabela contează la final”, a precizat Ciobotariu la PrimaSport. 

Alibec s-a luat de colegi, dar și-a găsit „nașul” în studio: „Vorbește despre toți, numai despre el nu!”
FC VOLUNTARI - FARUL 1-1
Alibec s-a luat de colegi, dar și-a găsit „nașul” în studio: „Vorbește despre toți, numai despre el nu!”

Concluziile lui Liviu Ciobotariu după FC Voluntari - Farul

„Avem 5 meciuri fără înfrângere, am jucat solid și la Sepsi și astăzi. Arătăm bine în general. Ăsta este fotbalul. Cred că ne-a lipsit șansa astăzi, a doua repriză am controlat-o în totalitate.

Am avut emoții și la penalty. Știam că Adam execută foarte bine, dar la câtă neșansă am avut, m-am gândit la ce se poate întâmpla...

Dar suntem pe un drum bun. Echipa joacă, are posesie, își creează ocazii, are și siguranță defensivă, dar deocamdată nu facem calcule. Mai sunt multe meciuri de jucat”, a completat Ciobotariu. 

Sunt foarte mulțumit de randamentul lui George (Merloi) din ultimele două partide. Un băiat educat, care și-a așteptat rândul. La un moment dat nu prindea nici lotul de 20. La Sepsi a intrat foarte bine, la fel și astăzi. Mă bucur pentru el. Dacă o ține așa, clar că va deveni titular. Jucătorii în formă vor fi introduși pe teren, mă gândesc la interesul echipei.

A fost ultimul joc al lui Omar Govea la noi. Este o mare pierdere pentru noi. Trebuie să avem o strategie bună de transferuri, să aducem jucători, în special pe poziție pe care joacă Omar. Suntem în discuții cu 2-3 jucători foarte buni. Să vedem dacă putem să-i aducem la echipă.

- Liviu Ciobotariu, antrenor FC Voluntari

VIDEO Gică Popescu, după încă un pas greșit al Farului: „Moral scăzut la Hagi?!” + scorul corect avansat pentru finala CM: „Asta aș vrea!” 

Mai multe știri despre FC Voluntari - Farul: 

Gică Hagi anunță schimbări la Farul din 2023: „O să revenim la identitatea noastră!”

Gică Hagi i-a băgat pe jucători în „ședință” direct pe teren! Nervi și reproșuri după egalul costisitor

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează