FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - FARUL 1-1

video Gică Hagi anunță schimbări la Farul din 2023: „O să revenim la identitatea noastră!”

FC Voluntari și Farul Constanța au remizat, scor 1-1, în runda cu numărul 21 din Liga 1. Gică Hagi (57 de ani), managerul clubului dobrogean, crede că rezultatul a fost unul corect. +17   FOTO
FC Voluntari și Farul Constanța au remizat, scor 1-1, în runda cu numărul 21 din Liga 1. Gică Hagi (57 de ani), managerul clubului dobrogean, crede că rezultatul a fost unul corect.

Articol de , - Publicat vineri, 16 decembrie 2022 22:41 / Actualizat vineri, 16 decembrie 2022 23:01

FC Voluntari și Farul Constanța au remizat, scor 1-1, în runda cu numărul 21 din Liga 1. Gică Hagi (57 de ani), managerul clubului dobrogean, crede că rezultatul a fost unul corect. 

„Ce te bagi, mă?!” » Hagi s-a îndreptat împotriva propriului colaborator la Voluntari
FC VOLUNTARI - FARUL
„Ce te bagi, mă?!” » Hagi s-a îndreptat împotriva propriului colaborator la Voluntari

Gică Hagi, după FC Voluntari - Farul 1-1

„Am început foarte bine jocul, erau toți conectați. După gol nu am mai avut același ritm. Ei au controlat partida. La un moment dat s-a jucat pe contre. Puteam să pierdem, puteam să câștigăm...

Sunt lucruri care se întâmplă, greșeala face parte din joc. Sîrbu a făcut o greșeală, dar și noi am avut o eliminare înainte. E 200%, trebuia roșu pentru Voluntari! E incredibil, dar asta este.

Eu mă așteptam ca atacanții noștri să marcheze singuri cu portarul la ocaziile avute. Dacă nu pasezi în fața porții, să o bagi în poarta goală, și dai la poartă... eu ce să fac? Stau să țip de nu știu câte ori să pasăm? Vine bine vacanța!

Dacă Alibec făcea 2-0 în minutul 20, era bine. Am avut ocaziile noastre. Cred că egalul e corect. 

După vacanța de iarnă o să revenim a identitatea noastră, aceea de a domina ritmul și intensitatea. Nu vom mai juca doar individual. Asta le-am și zis, să stăm bine colectiv, să jucăm ca înainte. În ultimele două meciuri au gândit doar individual. Nu au mai făcut bine ambele faze”, a spus Gică Hagi la Orange Sport. 

Nu s-a întâmplat nimic cu Farul, acum două săptămâni am dat 8 goluri. Nu putem spune că nu ne gândim la titlu! Cine spune asta înseamnă că are o problemă. va fi o luptă adevărată acolo sus, vedem cine va câștiga
- Gică Hagi, manager Farul

VIDEO Gică Popescu, după încă un pas greșit al Farului: „Moral scăzut la Hagi?!” + scorul corect avansat pentru finala CM: „Asta aș vrea!”

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

EXCLUSIV A venit motivarea respingerii planului de reorganizare a lui Dinamo: instanța nici NU a mai analizat viabilitatea, pentru că nu s-a respectat legea!

FOTO Detaliul semnalat de Dică după FCSB - CFR l-a scos din sărite pe MM: „Niște bazaconii, nu are niciun sens! Să vină și să explice”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  16 Decembrie 2022, 23:00

De la 8-0 la ce s-a jucat azi e distanta mare !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează