FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FC ARGEȘ 0-0

VIDEO + FOTO Remiză fără sare și piper: Voluntari și Argeș s-au anulat reciproc » Clasamentul din Superliga

Remiză fără sare și piper: Voluntari și Argeș s-au anulat reciproc » Clasamentul din Superliga
Remiză fără sare și piper: Voluntari și Argeș s-au anulat reciproc » Clasamentul din Superliga

Articol de , , - Publicat luni, 06 martie 2023 19:54 / Actualizat luni, 06 martie 2023 20:03

FC Voluntari și FC Argeș au remizat, scor 0-0, în etapa #29 din Superliga.

La Voluntari, în fața a 307 fani, FC Argeș a avut prima șansă. Garita a tras dintr-un unghi închis, direct în pieptul lui Mihai Popa. Gazdele ar fi putut deschide scorul în minutul 18, prin Nemec. Atacantul a fost faultat de Jobello în careu și a primit penalty de la Istvan Kovacs. 

Cosmin Achim, prima declarație în scandalul legat de pariuri: „Cum să mă retrag din fotbal?”
PARIURI
Cosmin Achim, prima declarație în scandalul legat de pariuri: „Cum să mă retrag din fotbal?”

Tot el a luat mingea și a executat. A tras mult peste poarta lui Straton, care plecase în colțul greșit. Jobello, care l-a enervat teribil pe Marius Croitoru pe parcursul primei reprize, a fost schimbat la pauză. El a fost certat constant în primele 45 de minute de antrenorul lui FC Argeș. 

Ritmul a crescut ușor în repriza a doua, însă fără ocazii mari la cele două porți. Singura acțiune mai periculoasă a venit în minutul 61, când Geanni Crețu a tras tare spre poartă, mingea l-a lovit pe Garita și s-a dus alături. 

Deranjați de jocul echipei lor, suporterii lui FC Argeș prezenți la meci au răbufnit pe final. „Demisia! Jucați fotbal”, au strigat aceștia.

FC Argeș chiar a fost aproape să piardă la ultima fază, dar Straton a intervenit bine la o minge care a venit pe direcția lui.

Clasamentul din Superliga

FC Argeș a luat un punct, dar a rămas pe locul 15, retrogradabil. FC Voluntari este pe 9.

FINAL. FC Voluntari - FC Argeș 0-0

  • Vezi AICI cele mai interesante statistici!
  • VIDEO cu cele mai importante faze
     
  • Cele mai importante informații transmise de reporterul GSP Andrei Petrescu, prezent la meci:
  • Marius Croitoru, antrenorul de facto de la Argeș, și Constantin Schumacher, antrenorul din acte, au dat indicații jucătorilor, atât pe rând, cât și în același timp.
  • Adam Nemec a ratat un penalty obținut tot de el, în minutul 18. A trimis mult peste poarta lui Straton.
  • Jobello, extrema stânga de la FC Argeș, a fost schimbat la pauză. El nu s-a accidentat, dar l-a enervat pe Marius Croitoru pe tot parcursul primei reprize, antrenorul țipând încontinuu la el
  • Adam Nemec, schimbat cu Dumiter în minutul 63, nu a rămas pe banca de rezerve. Atacantul a plecat direct la vestiare
  • 307 suporteri au asistat la meci, număr oficial

VIDEO cu atmosfera de la FC Voluntari - FC Argeș

FC Voluntari - FC Argeș, echipe probabile:

FC Voluntari: 71. M. Popa - 34. Matricardi, 5. Armaș, 24. Ricardinho - 98. C. Costin 22. Rață, 3. U. Meleke, 18. Tavares 7. Aliji, - 77. Nemec, 14. M. Lopes
Rezerve: 88. Fernandez, 2. Paz, 8. Răduț, 10. Merloi, 11. D. Florea, 23. Al. Vlad, 72. R. Voican, 80. K. Meleke
Antrenor: Liviu Ciobotariu 

FC Argeș: 1. Straton - 70. Jakolis, 23. M. Constantin, 5. Turda, 22. Rizzi - 4. Meza Colli, 6. Njike - 18. Crețu, 28. Koubemba, 11. Jobello - 14. Garita
Rezerve: 33. Micle, 2. Tofan 7. Boubacar Hanne, 8. I. Șerban, 21. D. Croitoru, 26. Moisie, 43. Da Silva, 80. Târcoveanu 95. Zebic, 25. Pîrvu, 24. Bertrand
Antrenor: Marius Croitoru

Stadion: „Anghel Iordănescu”, Voluntari
Arbitru: Istvan Kovacs (Carei) / A1: Marius Mihai Marica (Bistrița) / A2: Ferencz Tunyogi (Zalău) / Arbitru VAR: Andrei Antonie (București) / Arbitru AVAR: Vasile Marinescu (București) / R1: Andrei Moroiță (Ploiești) / Observator arbitri: Adrian Comănescu (Râmnicu Vâlcea)

Citește și alte știri din Superligă:

Jucătorii FCSB au găsit un „inamic” comun pentru eșecul cu UTA » Analiștii TV, inclusiv Lăcătuș, i-au contrazis din studio

FOTO Budescu i-a scris lui Ilie Dumitrescu, după ce a apărut cu kilograme în plus la TV: „Din cauza lui arăt așa, Mister!”

VIDEO Fostul antrenor al lui Cosmin Achim, fotbalist dat afară din Liga 1 și anchetat pentru pariuri, condamnă gestul jucătorului: „Trebuie să plătească pentru tot”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
DMA87
DMA87  •  06 Martie 2023, 20:50

Un punct care pecetlueșe

rav410wrc
rav410wrc  •  06 Martie 2023, 20:25

Mamicaaa, au pus-o gagii de-un "meci" reprezentativ pt mamaLiga 1 !! :)))) Propun sa strangem semnaturi, pt ca cele 2 sa le ia locul, in play-off, celor de la CSU si FCSB !! ;)))) NU stiu dc-ar fi de acord tov. balaj !? "Fair-play"-ul este totul, pt dansul :))))

mircea_pop112
mircea_pop112  •  06 Martie 2023, 20:09

Demisia s-a strigat pentru primarul din Pitesti ca el e cel ce a adus echipa de la play-off la play-out retrogradare! Daca isi da demisia Croitoru cine spune ca primaru' nu va aduce un antrenor si mai slab? Nimeni, omu nu se pricepe, el vrea doar sa aduca jucatori straini la pitesti, pitesteni din coasta de fildes urmasii lui Mutu din Congo...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează