FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - FC ARGEȘ 0-2

VIDEO+FOTO FC Voluntari - FC Argeș 0-2. Alb-violeții opresc seria de invincibilitate a ilfovenilor! Clasamentul actualizat

FC Argeș e pe val în Liga 1 / Sursă foto: Cristi Preda (GSP) +10   FOTO
FC Argeș e pe val în Liga 1 / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de , - Publicat sambata, 23 octombrie 2021 16:59 / Actualizat vineri, 08 aprilie 2022 18:22

FC Argeș a oprit seria de invincibilitate a lui FC Voluntari. După șase victorii consecutive, ilfovenii au cedat în fața alb-violeților, scor 0-2.

Programul complet al etapei #13 din Liga 1

Defensiva lui Prepeliță și Ianovschi pare una impenetrabilă în ultimele etape. Piteștenii primiseră un singur gol în ultimele șase etape și au rămas cu poarta intactă și după deplasarea de la Voluntari, echipă care era pe val în Liga 1. 

După un început greoi de sezon, piteștenii au devenit, fără să fie prea mult băgați în seamă, una dintre echipele greu de învins din Liga 1

În prima repriză, argeșenii au rezistat eroic la cele trei ocazii mari ale ilfovenilor, semnate de Ion Gheorghe și Lopes. Greab, goalkeeper-ul piteștenilor, a fost din nou „îngerul păzitor” al lui FC Argeș, exact cum se întâmplase și la victoria cu Farul din week-end-ul trecut.

+6 FOTO

FC Voluntari - FC Argeș 0-2. Alb-violeții opresc seria de invincibilitate a ilfovenilor!

Dacă în prima repriză a mers mai mult pe cartea defensivei, FC Argeș a ieșit la joc în repriza secundă. „Vulturii” au dominat partida după pauză, iar primul gol a venit firesc, în minutul 65, când Denis Dumitrașcu a înscris printr-un șut elegant, excelent plasat, de la marginea careului

Golul a destabilizat de tot echipa lui Liviu Ciobotariu. În minutul 80, după o serie de gafe în apărarea gazdelor, nou-intratul Palic nu a iertat și a securizat victoria argeșenilor. 

FC Argeș urcă pe locul 7, cu 21 de puncte, și se anunță a fi una dintre candidatele la play-off din acest sezon. Piteștenii au, după 13 etape, cea mai bună defensivă din campionat, cu doar 7 goluri primite. Voluntariul rămâne pe locul 4, cu 24 de puncte, echipa lui Ciobotariu suferind prima înfrângere din august încoace.

FC Voluntari - FC Argeș 0-2

FC Voluntari - FC Argeș: echipele de start 

FC VOLUNTARI: Popa - Fl. Achim, Tamaș, Armaș - C. Costin, Rață, Meleke, I. Gheorghe, Briceag - Nemec, Da Veiga Lopes
REZERVE: Rîmniceanu, Al. Vlad, Tavares, L. Fulop, D. Paraschiv, Andres, Roșu, Golan, Merloi
ABSENȚI: Ricardinho, Droppa (suspendați)
ANTRENOR: Liviu Ciobotariu

FC ARGEȘ: Greab - Tofan, Turda, Joao Miguel, Latovlevici - Meza Colli, Raynov - Viana, I. Șerban, C. Dumitru - Ișfan
REZERVE: F. Croitoru, Moisie, Pițian, Boldor, Mușat, Honciu, Palic, Dumitrașcu, Arias
ABSENȚI: Cr. Tănase, Said (accidentați), Fatai (incert)
ANTRENOR: Andrei Prepeliță

Stadion: Anghel Iordănescu (Voluntari)
Arbitru: Barbu Marian (Făgăraş) / A1: Gheorghe Bogdan (Bucureşti), A2: Bucsi Imre-Laszlo (Sfântu Gheorghe)

Vezi și alte știri din Liga 1:

FOTO Două controverse la aceeași fază » Decizii la limită în FCU Craiova - Gaz Metan

Costel Gâlcă a fost ofertat de două ori de Dinamo: „E un brand mare, tentant”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
kwartet
kwartet  •  23 Octombrie 2021, 17:59
Postat de oison pe 23 Octombrie 2021, 17:28

Las că nu o să se obosească nici când va trebui să se prezinte la restanța cu FC FCSB. Farul are asigurate cele 3 pct. E bine!

dupa ce o sa bata Steaua din liga 1 pe farul sa nu te aud ca spui ca a fost nu stiu ce cumetrie. foarte bine ca,crezi ca bate farul. era rau daca spuneai ca sunt nu stiu ce cumetrii. ca Steaua din liga 1 sigur bate pe farul,la cat de slab joaca farul in acest sezon.

oison
oison  •  23 Octombrie 2021, 17:28
Postat de kwartet pe 23 Octombrie 2021, 17:16

eu cred ca totusi este mai bine ca a castigat craiova lui mititelu ieri. este bine si ca arges s-a departat astazi si mai mult de ultimele locuri. o victoria a celor de la mioveni si sepsi ar desfiintat practic vitanul tau barzesti. farul nu are cum sa se oboseasca din simplu motiv ca nu joaca etapa asta.

Las că nu o să se obosească nici când va trebui să se prezinte la restanța cu FC FCSB. Farul are asigurate cele 3 pct. E bine!

rva4
rva4  •  23 Octombrie 2021, 17:17

Felicitări, FC Argeș! Multă baftă în continuare!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close