FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FCSB 2-2

FC VOLUNTARI - FCSB 2-2 // Florin Tănase, concluzie tranșantă: „E ceva obișnuit la noi să pățim asta! Trebuie schimbat ceva”

Florin Tănase // FOTO: GSP
Florin Tănase // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 martie 2019 21:03

FCSB a remizat în depalsarea cu FC Voluntari, 2-2, iar Florin Tănase, marcatorul primului gol al roș-albaștrilor, a încercat să găsească explicații pentru un nou pas greșit al echipei sale în campionat. 

„Trebuia să forțăm, să facem 2-0, dar am primit două goluri și asta ne-a costat. Am revenit în repriza secundă, am egalat repede și am fost aproape să câștigăm. Am luat două goluri din faze fixe, e ceva obișnuit la noi. Trebuie să lucrăm mai mult la fazele fixe. De fapt lucrăm mereu, dar mereu primim goluri din astfel de faze.

Ne place să ne chinuim, așa suntem noi, dar sunt convins că vom juca altfel în play-off. Sunt încrezător că vom reuși asta pentru că văd cum ne pregătim la antrenamente”, a spus Florin Tănase, la TV Telekom Sport.

Citește aici cronica partidei FC Voluntari - FCSB 2-2

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (4)
minell73
minell73  •  03 Martie 2019, 09:58

Tanase-singurul santilbanc din liga 1.El este prieten cu fotbalistii. Sa mimezi 90 de minute fotbalul si sa te arunci pe jos la cea mai mica adiere de vant, asta arata ca este un jucator extrem de slab si fara caracter.

ray51
ray51  •  03 Martie 2019, 08:10

Florine, parerea mea e ca acesta este nivelul echipelor cu mai multi antrenori. Nu pot avea scanteia magica a antrenorului adevarat, ala care muta in minutele de prelungire si castiga. Ala care nu-si face 'praf' jucatorii, ala care nu ameninta si care nu are 'sabie' ci cuvant. Fugi cat mai ai timp. Te vei narui.

402220920339446
Iliescu Iulian  •  03 Martie 2019, 02:29

De ce crezi ca o sa fie mai bine în play - off crezi ca va albitreaza iar Avram. Tănase erai bun sa fii femeie ca ști sa simulezi la perfectie

Vezi toate comentariile (4)
Comentează