FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FCSB 2-2

Ciobotariu s-a răzbunat pe FCSB după 7 ani: „Este o rană care nu s-a vindecat încă și mă va măcina toată viața”

Articol de , - Publicat duminica, 15 mai 2022 09:16 / Actualizat duminica, 15 mai 2022 14:32

FCSB a remizat cu FC Voluntari, 2-2, și poate pierde campionatul în fața rivalei CFR Cluj. În urmă cu 7 ani, FCSB câștiga ultimul titlu de campioană în fața celor de la ASA Tg. Mureș, echipă antrenată de Liviu Ciobotariu și care a ratat trofeul în runda finală, pierzând cu Oțelul.

  • Dacă CFR Cluj va câștiga azi meciul cu Universitatea Craiova (21:30), atunci ardelenii devin matematic campioni înainte de ultima rundă a play-off-ului!

FC Voluntari a reușit să obțină un punct din meciul cu FCSB, 2-2, transformând seara într-un coșmar pentru echipa roș-albastră. Prin situația actuală a trecut și Liviu Ciobotariu în 2015, atunci când pierdea titlul dramatic în fața FCSB-ului.

În a doua parte a stagiunii 2014-2015, mureșenii erau la mâna lor pentru a pune mâna pe un titlu istoric. FCSB remiza 0-0 la Poli Iași, iar ASA avea nevoie obligatorie de victorie. Doar că, pe teren propriu, Tg. Mureș s-a încurcat 1-2 cu Oțelul Galați, echipă retrogradată matematic!

Ciobotariu a pierdut doi titulari pentru finala Cupei, dar nu regretă că i-a băgat cu FCSB: „Risc asumat. Reproșuri? Noi așa am jucat mereu”
FC VOLUNTARI - FCSB
Ciobotariu a pierdut doi titulari pentru finala Cupei, dar nu regretă că i-a băgat cu FCSB: „Risc asumat. Reproșuri? Noi așa am jucat mereu”

Liviu Ciobotariu: „O rană care nu s-a vindecat”

Invitat în februarie la „Prietenii lui Ovidiu”, Liviu Ciobotariu, acum antrenor la FC Voluntari, a vorbit despre acel moment. 

Pfffff! Este o rană care nu s-a vindecat încă și mă va măcina toată viața! Nu cred că a fost ceva care să te ducă cu gândul la faptul că jucătorii nu și-ar fi apărat corect șansele

Nu cred așa ceva și nu am sesizat nimic! Aveam jucători cu personalitate, aveam primă de joc pentru meci, primă pentru campionat. Prime mari pentru câștigarea campionatului! M-am gândit și eu la chestiile astea, dar n-am simțit nimic!”, spunea tehnicianul.

Gabi Mureșan: „Ni s-a furat un titlu!”

Căpitanul ASA-ului de atunci, Gabi Mureșan crede că au fost jocuri puternice de culise. 

„Ni s-a furat un titlu! Nu știu dacă l-am ratat noi, pentru că acolo sigur ceva nu a fost în regulă. Sunt convins sută la sută că nu a fost curat. Titlul acela ori a fost vândut, ori s-a întâmplat altceva… 

Acolo au fost niște lucruri foarte dubioase în ultimele etape. Mă refer la ultimele 4-5 partide. Până atunci, noi nu pierdeam nicăieri și am pierdut și la Mediaș, și la Astra, și cu Oțelul acasă!”, dezvăluia Mureșan într-un interviu în Fanatik. 

Toată săptămâna am discutat cu jucătorii pentru că în subconștientul lor credeau că FCSB va câștiga la Iași și le-am spus că noi trebuie să fim pregătiți și să nu ne gândim că jucăm cu o echipă deja retrogradată. Durerea și mai mare a fost când am văzut că FCSB n-a câștigat la Iași! A fost o lovitură grea pentru mine, pentru jucători și pentru oraș.

- Liviu Ciobotariu, antrenor FC Voluntari

7 aniau trecut de la ultimul titlu de campioană adjudecat de FCSB în Liga 1

VIDEO Igor Armaș, declarații după egalul cu FCSB: „Am demonstrat tuturor că merităm locul de play-off”

Citește și:

Becali spune stop! Măsura categorică pe care o va pune în aplicare dacă FCSB pierde campionatul

Schimbarea lui Petrea, criticată de Becali: „Fără el nu putem ține mingea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
laur_gr
laur_gr  •  15 Mai 2022, 15:00

Daca a fost batuta de o echipa retrogradata matematic, ar fi fost rușinos sa ia titlul. Ce e aici: campionat de looseri?|

balotelli
balotelli  •  15 Mai 2022, 14:16
Postat de leu.mr pe 15 Mai 2022, 13:41

FCSB de atunci se numea Steaua, Ciobi nu are ce sa razbune!

Așa e. Gâlcă a adus ultimul titlu pentru Steaua. Fcsb nu are niciun titlu în palmares, de când o numim noi așa. Chiar dacă instanțele i-au atribuit câteva titluri din trecut, publicul nu auzise până în 2015 de FCSB.

befree
befree  •  15 Mai 2022, 14:03
Postat de anticenzuralasport pe 15 Mai 2022, 11:08

Trebuie sa ai tupeu...sa vorbesti de arbitraje cand ai invins Steaua cu 7 greseli mari de arbitraj !!!!Atunci doi stelisti au ajuns la spital ,unul,Rusescu cu rana grava....GSP se face ca uita....

Tu esti nesimtit pe fata

Vezi toate comentariile (6)
Comentează