FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FCSB 2-2

Schimbarea lui Petrea, criticată de Becali: „Fără el nu putem ține mingea”

Octavian Popescu, în lacrimi după FC Voluntari – FCSB // foto: Cristi Preda +32   FOTO
Octavian Popescu, în lacrimi după FC Voluntari – FCSB // foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 mai 2022 08:03 / Actualizat duminica, 15 mai 2022 08:58

La finalul remizei din penultima etapă din Liga 1, 2-2 cu FC Voluntari, Gigi Becali, patronul FCSB, a criticat decizia schimbării lui Octavian Popescu.

  • Dacă CFR Cluj va câștiga mâine meciul cu Universitatea Craiova (21:30), atunci ardelenii devin matematic campioni înainte de ultima rundă a play-off-ului!

În minutul 76, la 2-1 pentru FCSB, Octavian Popescu, preferatul omului de afaceri, a fost schimbat cu Valentin Gheorghe, spre nemulțumirea lui Becali. În plus, finanțatorul roș-albaștrilor l-a criticat și pe Andrei Dumiter, intrat în minutul 80 în locul lui Andrei Cordea.

Unde crede că s-a decis meciul FC Voluntari – FCSB: „Fotbalul te pedepsește”
FC VOLUNTARI - FCSB 2-2
Unde crede că s-a decis meciul FC Voluntari – FCSB: „Fotbalul te pedepsește”

Gigi Becali, deranjat de schimbarea lui Octavian Popescu

„Tavi Popescu nu trebuia schimbat! Fără el nu putem ține mingea. A intrat Vali Gheorghe... 

Ei au emoții la meciuri din astea. Aici trebuie jucători cu personalitate. L-am băgat pe Dumiter, care nu făcea nici măcar presing”, a spus Gigi Becali la emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

Gigi Becali: „100% Universitatea Craiova o va încurca pe CFR Cluj”

Omul de afaceri a vorbit și despre duelul dintre liderul CFR Cluj și Universitatea Craiova, care poate decide campioana.

„Vreau să bată Craiova și să luăm și campionatul, dar să piardă și Voluntariul Cupa. Nici nu se vor atinge de ea. La ce mizerie au făcut nici nu se vor atinge de ea! N-au cum, nu poate Dumnezeu să-i lase să ia Cupa! Sunt atât de amărât că mi s-a întâmplat asta... mai bine dă-l încolo de campionat și gata”, a adăugat Becali.

Asta este când conduci cu 2-1 până pe final și iei un gol din ofsaid. Dezamăgire! Suntem dezamăgiți, am primit un gol pe final de meci, păcat de munca noastră depusă în tot acest an. Puteam să jucăm cu trofeul pe masă, eram la mâna noastră. Am luat un gol, am înțeles că era dintr-o poziție de ofsaid.

- Florin Tănase, atacant FCSB

Miza partidei și-a pus amprenta asupra evoluției echipei, dar asta este situația. N-am gestionat bine finalul acesta de meci, mai erau cinci minute, n-am reușit să închidem jocul, ne-am retras cam mult. Le-am atras atenția să nu-i lăsăm să joace pe minge lungă, așa cum s-a întâmplat la golul doi.

- Toni Petrea, antrenor FCSB

VIDEO Concluziile lui Ioan Andone, după FC Voluntari - FCSB 2-2:

Citește mai multe știri despre FC Voluntari - FCSB

Becali spune stop! Măsura categorică pe care o va pune în aplicare dacă FCSB pierde campionatul

MM Stoica face acuzații grave după remiza cu Voluntari: „Viciere de rezultat și de titlu!” + „Au curaj să meargă la poligraf?”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
niculaemoromete
niculaemoromete  •  15 Mai 2022, 15:39

Dragă Florin Tănase, păcatul trufiei tale, a lui Gigi Becali, a lui Tavi Popescu, a lui Șut, indolența lui Cristea și Miron, asta ați decontat după ce ați marcat golul doi. Trebuia să vă urcați pe ei și să mai dați două, dar voi ați fost filozofi, chipurile să țineți de minge... Joc de cap sec!

danutmarianradu
danutmarianradu  •  15 Mai 2022, 14:50

Draga Gigi ai început sa visezi cu ochii deschisi: Craiova și dacă ar vrea nu va câștiga diseara (adu-ți aminte câte meciuri decisive pt. titlu a câștigat CFR cu 11 metri, inclusiv cel pentru care ai ajuns la puscarie), iar referitor la Cupa României, dacă este adevărat ce s-a scris în presa despre implicarea oamenilor politici, atunci Voluntari va câștiga fără probleme (în caz de nevoie vor avea ajutorul celor pentru care au luptat aseară sa-si apere corect șansele). Cat îl privește pe Tavi Popescu a început sa tina de minge ca nici nu mai știe ce sa facă cu ea și dacă o pierde uitat ca trebuie sa facă și faza de aparare. Ai avut unul cu care puteai să-l înlocuiești dar l-ai aruncat ca pe o măsea stricata.

965815150123899
Marian Bobeica  •  15 Mai 2022, 11:17

Nu am nimic cu echipa (chit ca este fcsb sau STEAUA) sau suporterii, care sunt de respectat pentru pasiunea lor pentru culori. Am ce am cu acesti trepadusi care se " numesc conducatorii ". Aceste capete luminate nu pot intelege (este prea mare efortul de a gandi ) ca toate usile li se inchid din cauza lor, a incompetentei,infatuarii, tupeului si tot asa.... Daca aceasta non valoare de mm spunea ca scoala este un factor perturbator, cum pot ei sa priceapa ca un fotbalist mai trebuie si educat ? Pot fi talentati cu carul, dar daca nu au nimic in cap, nu pot gandi..... Ce sa faca unul din acestia care dribleaza totul dar apoi nu mai stie ce sa faca cu basica? Cum pot ei sa priceapa sedintele tactice, schemele de joc samd ? Dar daca pe conducatori nu-i duce capul sa-i si scoleasca, ce pretentie sa mai ai la niste copii care si asa sunt ametiti de povesti cu bani,masine, femei....

Vezi toate comentariile (25)
Comentează