FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FCSB 2-2

Unde crede că s-a decis meciul FC Voluntari – FCSB: „Fotbalul te pedepsește”

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 mai 2022 07:09 / Actualizat duminica, 15 mai 2022 14:31

FCSB a remizat cu FC Voluntari, 2-2, în penultima etapă din play-off și este la un pas să piardă campionatul, în favoarea celor de la CFR Cluj.

  • CFR Cluj poate câștiga al 5-lea titlul de campioană la rând dacă se impune azi în meciul cu Universitatea Craiova (21:30).  În cazul unei victorii, clujenii ajung la 4 puncte peste FCSB, cu o etapă rămasă de jucat

La finalul partidei de pe Arena Națională, Ioan Andone a explicat care e problema celor de la FCSB. În opinia fostului președinte al FC Voluntari, echipa lui Petrea a suferit din cauza celor doi fundași centrali, Andrei Miron și Iulian Cristea.

Becali spune că a fost trădat de finul său: „Voluntari a luat 3.000€ de la CFR!” » Pandele a intrat în direct: „Să se facă anchetă de urgență!”
FC Voluntari - FCSB 2-2
Becali spune că a fost trădat de finul său: „Voluntari a luat 3.000€ de la CFR!” » Pandele a intrat în direct: „Să se facă anchetă de urgență!”

VIDEO Ioan Andone: „Fotbalul te pedepsește când n-ai doi fundași centrali buni!”

„Steaua a dominat clar. A avut foarte multe ocazii de gol. Voluntari a jucat așa cum a făcut-o tot anul. A jucat 3 fundași centrali și a avut densitate, astfel că Steaua a fost nevoită să ducă mingea în margine. După joc, Steaua trebuia să câștige clar. Dar nu a mai avut norocul din alte meciuri.

FC Voluntari a avut mult noroc, a dat goluri în minutele 44 și 88. Nu știu dacă e un rezultat meritat. Dar și-a apărat onoarea. Nu a lăsat loc de suspiciuni, a jucat cu titularii.

 Fotbalul te pedepsește când nu ai doi fundași centrali buni. Și FCSB nu a avut nici vârf central”, a spus Ioan Andone la plecarea de la Arena Națională.

Am întâlnit o echipă cu posesie bună, cu jucători de calitate. Mă bucură faptul că am marcat două goluri. Cred că am fost inspirat la schimbări, care au adus o schimbare în jocul nostru. Trebuie să ne concentrăm pe ce avem de făcut în continuare. De fiecare dată când am obținut puncte, am făcut-o cu atitudine. În afară de meciul pierdut cu FCSB, am făcut jocuri bune în play-off. Cu CFR am pierdut în minutul 83, dar am jucat de la egal la egal. Fiecare poate să vorbească ce vrea.

- Liviu Ciobotariu, antrenor FC Voluntari

Au fost motivați, au jucat. Noi trebuia să câștigăm, dar nu am făcut-o. Eram aproape. Să te încurci iar în penultima etapă e frustrant. Dar asta este. Trebuie să o luăm de la capăt dacă nu vom reuși anul acesta. Am mai spus-o: nu ai voie să te egaleze în ultimele minute!

- Florin Tănase, atacant FCSB

Citește și: 

MM Stoica face acuzații grave după remiza cu Voluntari: „Viciere de rezultat și de titlu!” + „Au curaj să meargă la poligraf?”

Petrea, incisiv: „Ofsaid clar. Golul poate cântări cât un campionat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
laur_gr
laur_gr  •  15 Mai 2022, 15:04

Ando are experienta, trebuie sa invatam de la oameni ca el. FCSB are atac, dar aparare zero.

117160982529853
Mihai Nistor  •  15 Mai 2022, 10:26

Nu e vorba de fundași. Nu a mai ținut cioaca cu arbitrajele. Sunt uimit ca Tănăsica nu a mai căzut în careu. Nu a bătut vântul deloc?

anticenzuralasport
anticenzuralasport  •  15 Mai 2022, 10:05

Andone desigur că are fundași buni dacă arbitrii îi lasă să facă ce vor !!! Steaua in meciurile cu Voluntari a avut patru penaltyuri care nu au fost acordate !!!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează