FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

FC Voluntari, replică după răbufnirea lui Tamaș » Adevăratul motiv al rupturii: „Asta îi promisesem”

Bogdan Bălănescu, directorul general al clubului FC Voluntari, a vorbit despre întârzierile financiare de la FC Voluntari, cele care au dus la o răbufnire din partea lui Gabriel Tamaș (38 de ani).
Bogdan Bălănescu, directorul general al clubului FC Voluntari, a vorbit despre întârzierile financiare de la FC Voluntari, cele care au dus la o răbufnire din partea lui Gabriel Tamaș (38 de ani).

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 aprilie 2022 20:14 / Actualizat vineri, 29 aprilie 2022 21:17

Bogdan Bălănescu, directorul general al clubului FC Voluntari, a vorbit despre întârzierile financiare de la echipă, cele care au dus la o răbufnire din partea lui Gabriel Tamaș (38 de ani). 

  • GSP a scris recent despre problemele de la FC Voluntari. Antrenorul Liviu Ciobotariu a intrat într-un conflict cu conducerea și ar vrea să plece.
  • Vor pleca sigur și portarul Mihai Popa, căruia îi expiră împrumutul de la Astra, fundașul stânga Briceag și mijlocașul Ion Gheorghe, ambii aflați la finalul contractelor.

Bogdan Bălănescu spune că fotbaliștii de la FC Voluntari au de încasat primele pentru intrarea în play-off și un salariu restant și că reacția lui Tamaș a fost exagerată. Fundașul central mai are contract până la finalul stagiunii, dar amenință că nu va semna prelungirea în actualele condiții.

Bogdan Bălănescu, după răbufnirea lui Tamaș: „Am intrat într-o mică întârziere”

„Gabi este cel mai important jucător al nostru, a fost un factor în jurul căruia am construit această echipă, una care a intrat în play-off. Cred că a fost un moment de nervozitate. El este puțin supărat. 

Cauzele sunt de natură financiară, pentru că noi promisesem că vor fi cu banii la zi, asta însemnând un salariu și bonusul de intrare în play-off. Bonusul de intrare era scadent la 20 aprilie, acum câteva zile. Între timp, trebuia să primim niște bani. Au întârziat și am intrat într-o mică întârziere. 

Nu este un colaps financiar, doar o întârziere de câteva zile, despre intrarea unei sume destul de mari în club”, a spus Bogdan Bălănescu, la Fotbal Club, pe DigiSport.

Am avut câteva discuții cu conducerea de la FC Voluntari, dar, sincer să vă spun, eu mă gândesc să plec de la echipă. I-am ajutat cât am putut, sper că își dau seama, dar pentru mine cuvântul e cuvânt și am văzut că nu există cuvânt la această echipă.
- Gabriel Tamaș, fundaș FC Voluntari

Citește și alte știri din Liga 1: 

Universitatea Craiova, arbitru în lupta CFR Cluj - FCSB? Ce miză au oltenii în acest final de sezon

Gică Hagi trage un semnal de alarmă înainte de meciul cu CFR: „Pierdem banii!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  30 Aprilie 2022, 19:09
Postat de anticenzuralasport pe 30 Aprilie 2022, 09:33

Televiziunile plătesc toți bani înainte de începutul campionatului,suporterii plătesc biletele la fel..sponsorii...banii de la UEFA...,?

Televiziunile nu plătesc toți banii înainte de începutul campionatului. Ele plătesc în rate.

paolo14
paolo14  •  30 Aprilie 2022, 13:07
Postat de anticenzuralasport pe 30 Aprilie 2022, 09:31

Ce mă ? Tu lucrezi cumva undeva ? În democrație salariul este legat de beneficiul adus angajatorului...Poate cel mult puteai să gândești de niste garanți financiare...Cum ar putea Barcelona să funcționeze după principiile tale te-ai gândit ?

Era vorba de campionatul romanesc, cu specificitatile sale, care îl face unic. Ideea este următoarea: ai buget, ai echipa.

anticenzuralasport
anticenzuralasport  •  30 Aprilie 2022, 09:38
Postat de Gigel Borcanel pe 29 Aprilie 2022, 21:54

Când a făcut comentariul era deja în sevraj. Asta strict ca glumă. Are aproape 40 de ani, a câștigat toată viața; copil de polițist, și ăla înstărit (puțin spus și mă opresc aici), ăsta stă într-un salar?

Nu privești ansamblul...Desigur că Tamaș la 38 de ani are ceva bani....Treabă este că acest Tamaș cu acea experiență în spate și a pus vorba pentru jucători și oficiali...Și vorba acea probabil că este mare dacă Voluntari dorea să activeze și că oficial nu numai că fotbalist...

Vezi toate comentariile (16)
Comentează