FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FARUL

Gică Hagi trage un semnal de alarmă înainte de meciul cu CFR: „Pierdem banii!”

Gică Hagi trage un semnal de alarmă înainte de meciul cu CFR: „Pierdem banii!” // foto: Imago
Gică Hagi trage un semnal de alarmă înainte de meciul cu CFR: „Pierdem banii!” // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 aprilie 2022 17:59 / Actualizat vineri, 29 aprilie 2022 18:34

Gică Hagi (57 de ani), antrenorul celor de la Farul, pune presiune pe elevii săi înainte de meciul cu liderul CFR și atrage atenția asupra faptului că doar o clasare bună la finalul sezonului poate aduce un plus financiar echipei. 

  • Meciul CFR Cluj - Farul se va juca duminică, 1 mai, de la ora 21:30, liveTEXT pe GSP.ro și transmis la TV de Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport 1.

După două înfrângeri consecutive în Liga 1, ambele pe teren propriu, și un bilanț de 0-7, Farul are parte de un nou duel dificil, de această dată în deplasare, pe terenul campioanei CFR Cluj, iar Gică Hagi se gândește la o clasare pe poziția a patra la finalul sezonului. 

În cadrul conferinței de presă premergătoare jocului cu trupa lui Petrescu, Hagi a declarat că este conștient de limitele arătate de echipa sa în ultimele partide, dar speră să urce în clasament, peste FC Voluntari, ocupanta locului 4, în joc fiind pusă și o sumă importantă de bani. 

CFR Cluj a pierdut un titular până la finalul play-off-ului! Revine în lot veteranul de 39 de ani
CFR CLUJ
CFR Cluj a pierdut un titular până la finalul play-off-ului! Revine în lot veteranul de 39 de ani

Gică Hagi, înainte de finalul sezonului: „Obiectivul nostru clar este locul patru”

„Un meci puternic, cu un adversar care e pragmatic, are experiență, e pe primul loc și își dorește să câștige campionatul. Sper să ne ridicăm nivelul, la fel cum am făcut în meciul de acasă, când ne-am luptat cu ei.

Trebuie să mergem încrezători și să ne autodepășim, pe ambele faze. Obiectivul nostru clar este locul patru, trebuie să ajungem acolo. Când ești cât mai sus în clasament, clubul câștigă și este un lucru fundamental. La vremurile pe care le trăim, orice sumă e binevenită. Le-am transmis asta jucătorilor, clubul își dorește locul patru. Ce e mai jos… pierdem bani și sunt bani frumoși.

Cred că am făcut lucruri foarte bune în acest an, ne vedem potențialul. Dar avem limitele noastre, avem de învățat. Când joci cu cele mai bune echipe din România, există presiune. Proiectul e pe termen mediu și lung, trebuie să-l dezvoltăm, să avem o mentalitate de învingător. Lucrurile nu se pot face de pe azi pe mâine, lumea trebuie să înțeleagă lucrul ăsta”, a declarat Gică Hagi.

Farul a arătat în acest an că n-are constanță. Am avut meciuri foarte bune, meciuri mai puțin bune. Am avut meciuri în care atacanții au marcat, în alte meciuri n-au venit pase de la mijlocași. Cred foarte mult în jocul colectiv. Jucătorul poate face diferența, dar nu depindem de el, depindem de jocul colectiv. 

- Gică Hagi, antrenor Farul

4 înfrângeri1 victorie și 1 egal are Farul în actualul play-off

Clasament play-off

Conferință de presă Gică Hagi, înainte de meciul cu CFR

Citește mai multe știri din Liga 1

Veste uriașă pentru FC Argeș! Clubul din Trivale este acum cu gândul la Europa
FC ARGEȘ
Veste uriașă pentru FC Argeș! Clubul din Trivale este acum cu gândul la Europa
Câte milioane de euro a pierdut Valeriu Iftime în fotbal: „Îmi vine să-mi dau cu pumnii în cap!”
FC Botoșani
Câte milioane de euro a pierdut Valeriu Iftime în fotbal: „Îmi vine să-mi dau cu pumnii în cap!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (38)
124022513372488
Doru Alin  •  30 Aprilie 2022, 10:58
Postat de corectu pe 30 Aprilie 2022, 07:42

Numai un naiv poate să creadă că au dispărut blaturile.Cum a luat un titlu de campioană Viitorul? Cu ajutorul Craiovei și CFR-ului.

Iar exagerezi. Verifica meciurile din acel sezon, iar Viitorul a fost o campioana meritorie. Cand nu bati in meciurile critice, degeaba atunci cuvinte in stanga si in dreapta

florianveress
florianveress  •  30 Aprilie 2022, 09:13
Postat de parintele.gamaliel pe 29 Aprilie 2022, 22:49

*** la FCSB nu ați pierdut bani băi Gică jigodeală!??.... Ai sarcina de la Gigi sa joci la rupere cu CFR!?... Tu și Gigi ați distrus fotbalul românesc cu fotbalul vostru de cumetrie!!!!

Câtă dreptate ai! Clovnul cu nasul roșu e doar o *** și fc fcsb sa e cancerul fotbalului românesc!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

corectu
corectu  •  30 Aprilie 2022, 07:42

Numai un naiv poate să creadă că au dispărut blaturile.Cum a luat un titlu de campioană Viitorul? Cu ajutorul Craiovei și CFR-ului.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează