FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ

Veste uriașă pentru FC Argeș! Clubul din Trivale este acum cu gândul la Europa

Veste uriașă pentru FC Argeș! Clubul din Trivale este acum cu gândul la Europa // foto: Imago
Veste uriașă pentru FC Argeș! Clubul din Trivale este acum cu gândul la Europa // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 aprilie 2022 17:38 / Actualizat vineri, 29 aprilie 2022 17:58

FC Argeș a anunțat în cursul zilei de vineri că a obținut licența UEFA și poate participa în competițiile europene începând cu sezonul viitor.

În al doilea an de la promovare, trupa lui Prepeliță a obținut în premieră calificarea în play-off, iar acum e cu gândul să facăm pasul următor și să readucă orașul Pitești pe harta europeană. 

La șase luni distanță de la depunerea cererii către UEFA de a obține licența, forul de la Nyon a dat vestea cea mare echipei din Trivale, care a primit dreptul de a evolua în competițiile europene, iar debutul poate fi marcat chiar sezonul viitor.

Soarta lui Prepeliță, decisă! Clubul a anunțat ce se întâmplă cu antrenorul lui FC Argeș
FC ARGEȘ
Soarta lui Prepeliță, decisă! Clubul a anunțat ce se întâmplă cu antrenorul lui FC Argeș

FC Argeș a primit licența UEFA

Ocupanta ultimului loc din play-off-ul Ligii 1 se poate înscrie acum în cupele europene și a anunțat că va participa în Conference League dacă poziția de la finalul sezonului îi va permite să meargă în această competiție. 

FC Argeş a primit o veste foarte bună de la forul de la Nyon. Clubul nostru a primit licenţa UEFA pentru a putea evolua în sezonul viitor în cupele europene. 

Piteștenii vor avea astfel posibilitatea să joace în Conference League, dacă și poziția din clasament de la finalul acestei ediții de campionat le va permite. 

Procesul de licenţiere a început odată cu startul noului sezon de Liga I. Munca de peste șase luni depusă de Consiliul Director și toate departamentele clubului nostru a dat roade, UEFA anunțând vestea mult așteptată. 

Pentru a putea evolua în cupele europene, FC Argeș a trebuit să îndeplinească cele cinci criterii obligatorii: sportiv, infrastructură, personal și administrativ, juridic și financiar. 

Una dintre condițiile impuse a fost ca la data depunerii dosarului, clubul nostru să nu înregistreze nici o plată restantă față de jucători, precum și nici o datorie către instituțiile statului (bugetul de stat, bugetul local, etc). 

- Comunicat FC Argeș

🆕FC Argeș a obținut licența UEFA! FC Argeş a primit o veste foarte bună de la forul de la Nyon. Clubul nostru a primit...

Publicată de Fotbal Club Arges Pitesti pe Vineri, 29 aprilie 2022

Citește mai multe știri:

CFR Cluj a pierdut un titular până la finalul play-off-ului! Revine în lot veteranul de 39 de ani
CFR CLUJ
CFR Cluj a pierdut un titular până la finalul play-off-ului! Revine în lot veteranul de 39 de ani
Încă un meci al celor de la FCSB se mută » Anunțul făcut de club
FCSB
Încă un meci al celor de la FCSB se mută » Anunțul făcut de club

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
132331260571303
Popa Basca  •  30 Aprilie 2022, 09:36
Postat de dodo001 pe 29 Aprilie 2022, 21:23

Dacă CFR, dacă CFR, dacă CFR.... Multă ura, multă ciudă, ești penibil

De ani buni,CFR Cluj joaca ruleta ruseasca.Este meritul lor ca le-a iesit,dar este previzibil ca intr-o zi vor si pierde...Singurul lucru care nu-mi place la CFR este Dan Petrescu.Este falsa ideea ca el motiveaza echipa,fiindca jucatorii sunt profesionisti si stiu prea bine cum stau lucrurile.Stiu ca finantatorii echipei joaca periculos,bazandu-se pe rezultatele lor si eu cred ca ei lupta admirabil pentru a-si atinge scopurile.Mi-a parut rau de Minteuan,copilul de trupa al CFR-ului.Cu fotbalistii aia care au o mentalitate atat de competitiva,ar fi facut mult mai mult decat Dan Petrescu.Dar iese in fata un scandalagiu ca acest Petrescu,care pretinde ca le da sa manance celor care-l tin in viata...

dodo001
dodo001  •  29 Aprilie 2022, 21:23
Postat de 7kay pe 29 Aprilie 2022, 19:36

Dacă CFR ratează campionatul intră în colaps financiar. Următorul sezon de Europa nu vor avea voie

Dacă CFR, dacă CFR, dacă CFR.... Multă ura, multă ciudă, ești penibil

donqhote
donqhote  •  29 Aprilie 2022, 21:02

daca e asa de simplu, de ce nu au depus dosarul pentru finala Champions League?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează