FOTBAL  »  Superliga  »  JUCĂTORI

Căpitanul din Superligă a RĂBUFNIT: „Aș plânge de durere!”

În stânga, Igor Armaș, FC Voluntari // foto: Imago Images
În stânga, Igor Armaș, FC Voluntari // foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 06 aprilie 2024 20:09 / Actualizat sambata, 06 aprilie 2024 20:14

Igor Armaș (36 de ani), căpitanul lui FC Voluntari, spune că ar „plânge de durere” în cazul în care echipa lui ar câștiga Cupa României dar nu ar putea juca în preliminariile Europa League, din moment ce n-are licență UEFA.

Moldoveanul Igor Armaș este la al șaselea sezon la FC Voluntari. La finalul acestei stagiuni, ilfovenii își pot trece un trofeu în cont, fiind calificați în semifinalele Cupei României, acolo unde vor înfrunta divizionara secundă Corvinul, la Hunedoara.

În cazul în care ar ajunge în ultimul act și apoi ar ridica trofeul, ilfovenii nu ar participa în turul 1 preliminar al Europa League, așa cum permite în mod normal câștigarea Cupei. Motivul? Clubul nu a obținut licența UEFA, necesară participării în cupele europene.

Mesaj buclucaș înainte de Rapid -  CFR » A vrut să-l „elibereze” pe „Bocciu”, dar engleza i-a jucat feste
RAPID - CFR CLUJ
Mesaj buclucaș înainte de Rapid - CFR » A vrut să-l „elibereze” pe „Bocciu”, dar engleza i-a jucat feste

După 4-0 cu Petrolul în campionat, Armaș a admis că ar „plânge de durere” în cazul în care Voluntariul ar câștiga Cupa, dar nu ar putea participa în preliminariile Europa League.

Igor Armaș: „Dacă vom câștiga Cupa, voi plânge de durere!”

„Ne-am calificat în semifinalele Cupei, vom întâlni o echipă foarte bună. Dacă ajungem în finală și mai ales dacă vom câștiga Cupa o să plâng de durere.

Asta este situația fotbalului românesc, nu este doar vina echipei noastre. În general în toți anii ăștia au fost 2-3 echipe care nu primesc licența. Eu, sincer, nu înțeleg de ce!”, a spus la DigiSport experimentatul stoper.

Referitor la situația din campionat, ilfovenii având acum 4 puncte peste primul loc direct retrogradabil, Armaș a spus că „nu suntem liniștiți, nicidecum. Mai sunt 6 meciuri, 18 puncte în joc. Trebuie să nu ne culcăm pe o ureche, să ne pregătim pentru a întâlni cea mai în formă echipă din play-out”, aluzie la Oțelul.

Avem încredere unii în alții, noi în Mister (n.r. - antrenorul Florin Pîrvu), el în noi. Puțini antrenori ar fi venit în situația asta, dar el a făcut-o și putem să-l felicităm. Astăzi am jucat și pentru staff, în frunte cu Mister.

- Igor Armaș, fundaș FC Voluntari

Match Quiz FCSB - Universitatea Craiova

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Universitatea Craiova și câștigă premiile puse în joc!

Mai multe știri din Superligă:

Ce le-a cerut Tony da Silva jucătorilor săi, înainte de Poli Iași - FCU Craiova: „Jucați cu inima caldă și mintea rece!”
POLI IAȘI
Ce le-a cerut Tony da Silva jucătorilor săi, înainte de Poli Iași - FCU Craiova: „Jucați cu inima caldă și mintea rece!”
L-a dat la FCSB și nu exclude o revenire-șoc: „Îmi pun întrebarea asta”
FCSB
L-a dat la FCSB și nu exclude o revenire-șoc: „Îmi pun întrebarea asta”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează