FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV FC Voluntari a luat unul dintre jucătorii prezenți la Jocurile Olimpice + negocieri cu fotbalistul dorit de Craiova

Mihai Popa va ajunge la Voluntari / foto: GSP
Mihai Popa va ajunge la Voluntari / foto: GSP

Articol de - Publicat joi, 12 august 2021 10:15 / Actualizat joi, 12 august 2021 13:12

FC Voluntari nu are cel mai satisfăcător început de sezon, iar șefii sunt în alertă: l-au luat pe Mihai Popa, goalkeeper-ul de 20 de ani prezent în lotul României la Jocurile Olimpice. 

Considerat unul dintre cei mai promițători portari din fotbalul românesc, Mihai Popa, ultima oară la retrogradata Astra Giurgiu, a bătut palma cu formația ilfoveană, acolo unde se va lupta pentru titularizare cu Victor Rîmniceanu

Mihai Popa a fost în atenția tuturor în luna mai a acestui an, când Astra a eliminat-o pe Dinamo în semifinalele Cupei României. Atunci, tânărul goalkeeper a fost decisiv în ecuația partidei

FC Voluntari, negocieri și cu Valentin Gheorghe

Mai mult, FC Voluntari încearcă să-l transfere de la Astra și pe Valentin Gheorghe (24 de ani), extrema pe care pusese ochii și Mihai Rotaru, finanțatorul lui CSU Craiova

Acesta nu s-a înțeles cu oltenii din cauza pretențiilor sale exagerate, însă Voluntari a intrat pe fir și speră să-l aconteze pe fotbalistul care a impresionat în ultimul sezon din Liga 1.

FC Voluntari a luat unul dintre jucătorii prezenți la Jocurile Olimpice + negocieri cu fotbalistul dorit de Craiova
Valentin Gheorghe e curtat de FC Voluntari

105 meciuriși 20 de goluri a adunat Vali Gheorghe la Astra în prima ligă. Mijlocaș stânga, el are 24 de ani și a evoluat la nivelul seniorilor numai pentru formația din Giurgiu

Craiova l-a vrut pe Valentin Gheorghe

La primele discuții, imediat după încheierea sezonului trecut, Valentin Gheorghe a solicitat în tratativele cu CSU Craiova nu mai puțin de 100.000 de euro bonus la semnătură și 10.000 de euro salariu lunar. 

Pretenții considerate exagerate de Mihai Rotaru, patronul oltenilor: „Păi, voi aveți maximum 5.000 de euro pe lună la Astra, nici nu vă luați banii, și vreți din prima un salariu de top?!"

900.000 de euroe cota de pe transfermarkt a lui Gheorghe

„Echipa mea preferată din străinătate este Real Madrid, sunt fan de când era Cristiano Ronaldo acolo, urmăresc toate meciurile lor. Îmi place foarte mult fobalul spaniol. Sunt fan Cristiano de când eram copil. Îmi place personalitatea lui, cum joacă, cum driblează, cum marchează”, s-a descris Valentin Gheorghe în urmă cu mai mult timp, conform Ziarul Incomod.

Citește și alte știri din Liga 1: 

Istoria e de partea lor! 3 episoade tari din rivalitatea tumultoasă Rapid - FCSB

„Andrei Vlad e un arogant!” » „Messi al portarilor”, criticat de o figură emblematică a Stelei

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
bodystyle74
bodystyle74  •  12 August 2021, 14:05

VGheorghe va veni gratis la Voluntari dar va fi detinut in co-proprietate cu Astra. Voluntari poate plati mai bine decat Craiova,banii provin din incasarile primariei.

dora
dora  •  12 August 2021, 13:23

Este un portar bunicel. Va fi rezerva lui Rîmniceanu. Care nu se accidentează prea des.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează