FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - SEPSI 4-2

FC VOLUNTARI - SEPSI 4-2 // Ioan Andone: „Nu credeam că putem scoate un asemenea rezultat”

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 februarie 2019 19:22

FC Voluntari s-a impus în fața lui Sepsi OSK, scor 4-2. Ioan Andone, managerul general al ilfovenilor, e optimist în privința salvării de la retrogradare.

„E o victorie vitală. Ne-am apropiat și de Călărași în clasament. Acum depinde de cât de inteligenți suntem mai departe. Am arătat foarte bine.

Când dai 4 goluri, trebuie să fii mai mult decât mulțumit. Toate reușitele au fost frumoase. Dacă pierdeam, era foarte greu.

Ne dă și moral acest rezultat. Nu credeam, dacă ne spunea cineva înaintea jocului că batem la o asemenea diferență. După ce vom lega 5-6 victorii, atunci vom putea spune că suntem o sperietoare a Ligii 1”, a declarat Ioan Andone la TV Digi Sport.  

Analiza rivalelor

„Călărași a jucat bine. Nu mă așteptam să obțină punct cu Steaua, mai ales că acolo au fost transferuri bune. A venit și un antrenor nou, cu multă dorință. CFR rămâne o forță, cred că e principală favorită la titlu.

Să vedem mâine seară cum arată Dinamo. Are doar 2-3 jucători din sezonul precedent. Nu poți juca cu 14 jucători noi, să faci minuni dintr-odată”, a adăugat Andone. 

„Am făcut un meci bun, cred că merităm acest succes. Așteptam demult victoria asta. Ne-am dezlănțuit. Sperăm să mai recuperăm și poate intrăm în play-out peste linia de baraj. Se simte mâna lui Bergodi. Ne dă mare încredere. Le mulțumesc tuturor pentru acest succes. Mă simt extraordinar. Aveam nevoie de succesul ăsta” Alexandru Tudorie, atacant FC Voluntari

CLASAMENT actualizat Liga 1

clasament

Vezi și: 

VIDEO + FOTO Echipa lui Neagoe s-a făcut de râs pe terenul „lanternei”. Clasament actualizat

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
bogat
bogat  •  04 Februarie 2019, 10:59

nea Alone se bucura pe meritele altuia. Bergodi este managerul acestei victorii iar nu cel ce detine o functie onorifica de manager general. E curios daca Andone isi mai aminteste exact numele antrenorului din subordine pentru ca de vrei cativa ani poceste sau da nume noi jucatorilor din dotare.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează