FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Mihai Căpățînă, prima reacție despre interesul lui Gigi Becali: „Vreau să-i mulțumesc”

Mihai Căpățînă (24 de ani, mijlocaș ofensiv) a vorbit despre interesul lui FCSB pentru el la finalul meciului FC Voluntari - Sepsi 1-2 +15   FOTO
Mihai Căpățînă (24 de ani, mijlocaș ofensiv) a vorbit despre interesul lui FCSB pentru el la finalul meciului FC Voluntari - Sepsi 1-2

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 septembrie 2020 20:20 / Actualizat sambata, 26 septembrie 2020 13:01

Mihai Căpățînă (24 de ani, mijlocaș ofensiv) a vorbit despre interesul lui FCSB pentru el la finalul meciului FC Voluntari - Sepsi 1-2.

„Au fost discuții, dar nu s-a ajuns la un consens. Vreau să le mulțumesc totuși că s-au gândit la mine. Nu am discutat despre perioade contractuale, nu am ajuns până acolo”, a spus Căpățînă în emisiunea „Digi Sport Special”.

„Am început bine meciul, 1-0 din minutul 3, după care am mai avut câteva șanse, însă n-am reușit să mai marcăm. Am făcut pasul în spate, ne-au egalat și a venit și golul doi”

Mihai Căpățînă, despre Voluntari - Sepsi 1-2

A refuzat transferul la FCSB! N-a vrut să vină doar pentru un meci

În contextul crizei COVID-19 de la FCSB, Becali luase acordul clubului ilfovean în prima fază pentru mutarea lui Căpățînă, după care totul s-a blocat chiar la fotbalist. Mihai n-a fost deloc încântat de ideea de a merge pentru un singur joc la roș-albaștri, cel cu Slovan Liberec din Europa League (0-2), situație care i-ar fi blocat până în vara lui 2021 orice șanse de a se mai transfera ulterior la alt club fiindcă un jucător nu poate juca la mai mult de două grupări în același sezon.

750.000 de euroe suma la care e evaluat Căpățână în acest moment, pe site-ul transfermarkt, cel mai mare nivel din întreg lotul celor de la FC Voluntari

A marcat mai mult decât toți mijlocașii FCSB-ului

Sezonul precedent a fost cel mai prolific pentru Căpățînă. A jucat în Liga 1 nu mai puțin de 39 de partide și a reușit să înscrie 8 goluri, aproape tot atâtea câte marcase în primii 4 ani pe prima scenă. Dintre mijlocașii ofensivi de la FCSB, niciunul nu a înscris atât de mult în campionat. Tănase a avut 7 goluri, Oaidă (3), Olaru (2), în vreme ce Moruțan și Vână au marcat câte o dată.

FOTO Cele mai tari imagini din meciul Voluntari - Sepsi 1-2

+11 FOTO

Citește mai multe știri din Liga 1:

Mihai Teja, despre accidentarea lui Eric + Motivul pentru care Căpățână a refuzat FCSB: „El își dorește asta”

Leo Grozavu, nemulțumit de startul meciului: „Molcom, lent, previzibil!”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează