FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

UPDATE. Războiul dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan face victime: „O să-mi distrugă jucătorii!”

Gigi Becali, patronul FCSB, și agentul Anamaria Prodan s-au contrat dur pe seama transferului lui Dennis Man (22 de ani, extremă dreapta) la Parma.
Gigi Becali, patronul FCSB, și agentul Anamaria Prodan s-au contrat dur pe seama transferului lui Dennis Man (22 de ani, extremă dreapta) la Parma.

Articol de GSP - Publicat joi, 28 ianuarie 2021 15:10 / Actualizat joi, 28 ianuarie 2021 20:09

Gigi Becali, patronul FCSB, și agentul Anamaria Prodan s-au contrat dur pe seama transferului lui Dennis Man (22 de ani, extremă dreapta) la Parma.

  • CONTEXT: Disputele între impresari par să îl fi iritat pe Gigi Becali. Latifundiarul spune că vărul său, Giovanni, este cel care a realizat în întregime transferul golgeterului din Liga 1, și consideră că a greșit când a acceptat să colaboreze cu Anamaria Prodan. 
  • Becali a promis că nu va mai vorbi vreodată cu soția lui Reghecampf, supărat pe felul în care aceasta a gestionat ofertele venite pe numele lui Dennis Man. Patronul lui FCSB a avut un discurs plin de derapaje sexiste, iar agentul a oferit o replică pe măsură - detalii, AICI.

UPDATE, ora 19:55 - Anamaria Prodan: „Mă aștept ca Becali să-i distrugă pe jucătorii mei de la FCSB”

Anamaria Prodan a lansat un nou atac la Becali și a afirmat că se așteaptă ca jucătorii pe care-i reprezintă de la FCSB să aibă de suferit în perioada următoare.

La cum l-am văzut pe Gigi Becali, mă aștept să-i distrugă. Ura și invidia pe care le are i-au înecat sufletul! Nu știu ce biserică sau cine îl mai poate salva. Eu am zis odată să-i dea Dumnezeu după sufletul său hain și FCSB a pierdut șapte meciuri la rând. 

Gigi Becali este avar după bani, disperat, cu ochii injectați. Nu mai este cel pe care îl cunoșteam eu și cu care vorbeam despre orice subiect. Mergeam la palat doar ca să vorbesc cu el”, a declarat Anamaria Prodan, conform digisport.ro.

FCSB. 6 victime ale războiului dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan

În acest moment, în lotul FCSB sunt 6 jucători sub contract cu Anamaria Prodan! Iar măcar unul dintre ei, Andrei Vlad, ar putea face obiectul unui transfer spectaculos în următorii ani.

  1. Andrei Vlad - 21 de ani, portar
  2. Iulian Cristea - 26, fundaș central
  3. Ionuţ Panţîru - 24, fundaș stânga
  4. Lucian Filip - 30, mijlocaș defensiv
  5. Gabriel Simion - 22, mijlocaș defensiv
  6. Robert Ion - 20, mijlocaș ofensiv

Dennis Man, la Parma!

Dennis Man va deveni în scurt timp jucătorul celor de la Parma, iar FCSB se va alege cu 13 milioane de euro de pe urma transferului. O parte din această sumă, 1,43 milioane va merge la fostul club al jucătorului, UTA. În 2016, când Man a plecat de la UTA la FCSB, arădenii au primit 250.000 euro. Ceea ce înseamnă că în total se aleg cu 1,68 milioane de euro din „afacerea Man”.

Citește mai multe știri despre FCSB:

Jucătorul pe care Gigi Becali vrea să-l țină cu orice preț la FCSB: „Îi fac și 35.000 de euro salariul”

Noul atacant de la FCSB, deturnat de la o altă echipă din Liga 1: „Voiam să-l prezentăm miercuri”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (38)
875423049539972
Raimond Anghel  •  29 Ianuarie 2021, 20:17

Jucatori sunt ai echipelor ,iar impresari se ocupa de contractul jucatorului cu clubul respectiv in speta de remunerara ,bonusuri si alte sporuri nu de transfer ca acesta se produce intre cele doua cluburi fara sa participe si impresarul ,acesta intra in rol in momentul cind cele doua cluburi au ajuns la un acord.-asta e adevarul dar nimeni nu-l spune pentru a avea trafic.

banciuu
banciuu  •  29 Ianuarie 2021, 11:23
Postat de magic4ever pe 29 Ianuarie 2021, 00:48

Nu ai citit in presa pana unde au ajuns Giovani si Gigi Becali? L-au amenintat pe tatal lui Denis Man si probabil si pe Man ca sa semneze cu Giovani o imputernicire pentru transfer si sa rupa contractul cu Prodanca...Giovani s-a bagat ca un sarpe dupa ce Prodanca a negociat 6 luni pentru ca avea el niste relatii la Parma...e foame mare de bani...

Nu la amenințat nimeni. I sa adus la cunoștință și lui și tatălui său că pe oferta adusă de femeia palmier nu se va transfera. Ce este asa greu de înțeles? Vărul Giovanni a adus o ofertă satisfăcătoare plus că ia dat ocazia lui nea Jiji sa negocieze cu patronul ălora direct.

the.fixer
the.fixer  •  29 Ianuarie 2021, 07:26

Impresarii romani sunt niște birlici ieftini! Eu nu cred ca impresarii lui Ronaldo sau Salah își trag 10% din salariul jucătorului! Impresarii își trag procente de la clubul cumpărător! Înseamnă ca acest denis a lui MAN trebuie sa renunțe la 10% din salariul lui in favoarea lui Aneta ???? Este legal așa ceva? Sau este normal așa ceva??? Salariul reprezintă cuantumul remunerațiilor plătite pentru serviciile oferite, corect? Cum sa îmi ia cineva din salariul in afara de taxele legale sau contribuțiile la stat???? In ce lume trăim! Suguaci dastia sant peste tot in lume care profita de neștiința și disperarea oamenilor!

Vezi toate comentariile (38)
Comentează