FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Marius Șumudică îl ajută la transferuri pe Gigi Becali: „E un jucător bun! Ar fi o mutare de succes”

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 iunie 2020 10:52

Gigi Becali, patronul FCSB, este gata să se despartă de extrema Florinel Coman (22 de ani), iar presa din Turcia a scris că internaționalul român este pe lista celor de la Galatasaray.

  • Florinel Coman poate juca oriunde în spatele vârfului. Este cotat la 5,4 milioane de euro. În acest sezon, are 14 goluri și 10 pase de gol, în 35 de meciuri.

Marius Șumudică, antrenorul celor de la Gaziantep, a vorbit în presa din Turcia despre transferul lui Florinel Coman la Galatasaray și l-a lăudat pe acesta, spunând că ar face față în liga turcă.

„Am citit și eu că Florinel Coman e dorit de Galatasaray. Jurnaliștii mă întreabă despre el, iar eu spun că ar fi un transfer foarte bun. Ar fi bine pentru el să vină în Turcia, chiar dacă nu este ușor deloc aici. E interes mare pentru fotbal.

Coman știe să joace, știe să asculte indicațiile. A fost antrenat de Hagi! Poate juca foarte ușor în Turcia. În plus, în ultimul timp a câștigat la capitolul forță. Pot spune că dacă va veni, Coman ar fi un transfer de succes! Eu nu-l pot transfera. Clubul meu nu poate plăti prețul! Eu voi aduce jucători liberi sau cărora le-a scăzut prețul”, a declarat Marius Șumudică potrivit sporx.com.

Florinel Coman, dorit în MLS

În cazul lui Florinel Coman, șansele să prindă un transfer în vară sunt destul de mari. Inițial s-a spus că e exclus ca jucătorul de 22 de ani să mai ajungă în MLS, dar agentul fotbalistului și colaboratorii acestuia au păstrat legătura cu oficialii celor de la Orlando City, echipa care l-a dorit cel mai mult pe atacant. Becali vrea 10 milioane de euro și 20 la sută dintr-un transfer viitor ca să-l cedeze pe atacantul în vârstă de 22 de ani, doar că înainte de a începe pandemia, oficialii din MLS erau dispuși să pună pe masă doar 7 milioane de euro! 

FOTO. Jucătorii de la FCSB la vizita medicală

+2 FOTO

VIDEO. Dani Coman a spus de ce le-a refuzat pe Dinamo și FCSB: „Mi-ar fi făcut plăcere să lucrez cu MM Stoica”

Citește mai multe știri despre FCSB

Harlem Gnohere părăsește FCSB cu un mare regret: „Nu am mai putut accepta!”

Gigi Becali, suspectat de un fost jucător că umflă sumele de transfer pentru Man și Coman: „Dacă unul era la CFR Cluj, lucrurile erau altfel”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close