Comentarii (73)
Popa Virgiliu  •  06 Martie 2020, 09:42

Toate aceste malversațiuni, toate aceste false controverse, toată agitația asta penibilă și în van, încet-încet încep să nu mai aibă importanță... Adevărații iubitori ai fotbalului, oamenii rezonabili și inteligenți, știu clar care este adevărata echipă de fotbal Steaua București ! Cel mai mare brand fotbalistic românesc, în toată autenticitatea lui, este solid ancorat pentru totdeauna în istoria fotbalului nostru și în sufletele multor generații de steliști... De aceea, toți talpanii, becalii, boții, etc., vremelnici, nu vor putea distruge cu niciun chip acest simbol sportiv și nu numai al României! Fie că vreți, fie că nu, Steaua este ceea ce n-a încetat nicio clipă să fie... Chiar dacă unii se vor mai încăpățâna să stâlcească în gură sigla FCSB...

gago747  •  06 Martie 2020, 09:10
Postat de stelistcivil pe 05 Martie 2020, 15:57

Din nou inflatie de baliverne, ineptii, enormitati, emanate de aparatorii fanatici si devotati ai cazarmilor sportive staliniste CSA si Dinamo. Aici nu vorbim de clasa 35 sau 41, ci vorbim de prima pronuntare a unui organism european in controversata cauza a marcii Steaua. Si ce spune respectabila EUIPO? Ca o unitate militara sportiva, infiintata de sovietici in 1947, nu poate detine marca unei echipe de fotbal profesionist in UE, in anul 2020. Ca e clasa 35, ca e 41, ca e la Bota sau nu, ca poate fi utila Stelei, asta conteaza mai putin, conteaza ca in UE sinistra cazarma din Ghencea nu poate folosi marca Steaua. Nu are voie!!! In UE nu e ca in Romanica, unde instantele comandate de butoanele lui oprea, coldea, portocala, etc. decid aberant, abuziv, ilegal in favoarea CSA, creatie bolsevica perimata, anacronica, care mai exista doar in Romania. UE nu va accepta niciodata refacerea rolului nefast, toxic, al armatei si militiei in sportul profesionist al unei tari membre. De asta este importanta decizia EUIPO, ca prima pronuntare a unui organism UE pe tema marcii Steaua, cu punerea la colt a pretentiilor absurde ale cazarmii staliniste CSA!

Tolontane ... culcat! Drepți! Culcat!! Mai repede, mă! ce e, nu ți-ai luat azi banii? aaa, trebe să și muncești pentru ei?!?

standart  •  05 Martie 2020, 20:05
Postat de guimaraes1.0 pe 05 Martie 2020, 17:59

pai daca fotbalul e o afacere atunci ce afacere face bota fara clasa 41 din fotbal?daca ala primeste nota 2 tu cam ce nota ai putea primi? el ti-a scris clar ca prin clasa 35 poate,de exemplu,sa vanda lactate marca steaua,deci sa faca o afacere din asta dar nu din activitate sportiva,in concluzie despre ce comentezi?

Ce-ti pasa ce face bota? Problema e la aia cu epoleti. Bota nu joaca, caschetele nu fac afaceri, reorganizarea e dificila. Capisci?

ctinescu  •  05 Martie 2020, 20:01

cate discutii a facut aceasta stire insa e plina de ambiguitati si anume: nu mai pun la socoteala perioada de aproape 3 ani pana a obtinut acest certificat insa pompiliu bota,tinand cont ca acest litigiu pe marca care a suscitat interesul a milioane de oameni si este de 6 ani a preferat sa prezinte certificatul in presa locala nu nationala,daca nu era aceasta preluare din hunedoreanul.ro nu stia nimeni nimic decat cei care citeau respectivul site,apoi pompiliu bota nu a precizat clar ce inseamna obtinerea acestei marci si ce anume ii interzice lui florin talpan dreptul de a folosi numele steauamspre deosebire de acelasi talpan care a prezentat decizia finala in mass-media nationala si a explicat cu subiect si predicat ce drepturi are cu marca steaua si de ce gigi becali nu mai poate folosi marca steaua ceea ce pompiliu vota n-a facut,si-n final,tinand cont ca aceasta stire a aparut de cateva ore,pompiliu bota n-a prezentat un punct de vedere clar referitor la drepturile pe care le are in baza acestui certificat obtinut ;asa cum a scris un comentariu aici prin care preciza ca n-a vorbit depre marca cu gigi becali cred ca putea macar un email sa-l trimita catre toate site-urile de sport,tinand cont ca e vorba de un club sportiv si sa lamureasca pe toata lumea mai ales ca a iscat atatea polemici si n-a prezentat nimic clar referitor la marca obtinuta.

badeadorian  •  05 Martie 2020, 18:55
Postat de stelistcivil pe 05 Martie 2020, 18:17

Naucii aparatori de institutii si mentalitati staliniste insista sa-si expuna ignoranta! EUIPO a confirmat ce se stia: CSA, cazarma sportiva infiintata de sovietici in 1947, nu poate sa detina marca Steaua in Europa, deci nu poate emite niciun fel de pretentie in relatia cu UEFA! CSA are marca Steaua doar pe teritoriul colhozului din Ghencea! Se agata, natafletii, ca inecatul de pai, de clasa 35, de calasa 41, cand esential este ca unitatile militare de tip bolsevic nu pot emite pretentia de a detine marci de echipe profesioniste in UE! Vestea buna estea ca pot cu siguranta in RSR si URSS!

Ti-ai ratat cariera ... in politica era locul tau ... undeva in plenul care doarme zilnic in mareata Casa a Poporului !!! .

badeadorian  •  05 Martie 2020, 18:52
Postat de badeadorian pe 05 Martie 2020, 18:49

Ii doresc sa nu ajunga sa scrie in italiana sau mandarina !! :))) ...

...desi vad ca are notiuni si afinitati... ''capisci''- incearca el sa para erudit , scriind in mai mult limbi concomintent ... !! :))

badeadorian  •  05 Martie 2020, 18:49
Postat de guimaraes1.0 pe 05 Martie 2020, 18:40

intelege-l ca el gandeste in engleza si scrie in romana :)))))))))))

Ii doresc sa nu ajunga sa scrie in italiana sau mandarina !! :))) ...

guimaraes1.0  •  05 Martie 2020, 18:40
Postat de badeadorian pe 05 Martie 2020, 18:33

Ca sa dai la 'relanti' ai nevoie de carnet . Tu ,probabil, ai un ''carnet'' de care iti este tare rusine si incerci sa combati virulent pe net . Eu inteleg ca esti un anumit 'tip' de suporter si nu ma pot supara pe angoasele tale ... Sanatate si poate la batranete ai sa pricepi mai multe ...

intelege-l ca el gandeste in engleza si scrie in romana :)))))))))))

badeadorian  •  05 Martie 2020, 18:33
Postat de Dinu Stefan pe 05 Martie 2020, 18:15

bade du-te la privata ca n-ai inteles nimic ! si nu te mai obosi sa revii...ba taune,csa talpan ,nu e totuna cu carmen,rebotezata de soovietici a.s.armata bucuresti !!! secta talpanica a fost infiintata in 2017 prin rebotezarea lotului de jucatori ai lu academica regal raducioiu 2017...A.S.A.Bucuresti a fost infiintata prin rebotezarea clubului lu mociornita CARMEN ! CARMEN-ASA BUCURESTI-FCSB SI CSA NU AU LEGATURA INTRE ELE ! CAPISCI S-AU ITI REDAU LA RELANTI ???

Ca sa dai la 'relanti' ai nevoie de carnet . Tu ,probabil, ai un ''carnet'' de care iti este tare rusine si incerci sa combati virulent pe net . Eu inteleg ca esti un anumit 'tip' de suporter si nu ma pot supara pe angoasele tale ... Sanatate si poate la batranete ai sa pricepi mai multe ...

badeadorian  •  05 Martie 2020, 18:28
Postat de andyandrei2015 pe 05 Martie 2020, 16:23

Iar vorbesc pe aici fanii defunctei rapid,ai primei echipe care a purtat soarele comunist pe piept!

Ai sarit si tu cu oistea-n gard !! Ai o placa pe creier si o pui cand este zi !! . Imi este mila de tine ....nu exista tratament sa te faca bine ... Vorbesti din auzite si IQ-ul este prea mic pentru puterile tale !!!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • •••
  • 8
Comentează