FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

UPDATE Liviu Ciobotariu își dăduse acordul să vină la FCSB, dar Pandele s-a opus » Ultimele reacții din cele două tabere: „E clar, nu pleacă!”

Gigi Becali, patronul FCSB, a ajuns la un acord cu Liviu Ciobotariu, dar mutarea e blocată momentan de Florentin Pandele, primarul Voluntariului!
Gigi Becali, patronul FCSB, a ajuns la un acord cu Liviu Ciobotariu, dar mutarea e blocată momentan de Florentin Pandele, primarul Voluntariului!

Articol de - Publicat miercuri, 02 noiembrie 2022 14:49 / Actualizat miercuri, 02 noiembrie 2022 14:54

Gigi Becali, patronul FCSB, a ajuns la un acord cu Liviu Ciobotariu, dar mutarea e blocată momentan de Florentin Pandele, primarul Voluntariului, informează surse autorizate GSP.

UPDATE - Șefii lui FC Voluntari nu cedează: „E clar, Liviu Ciobotariu rămâne aici”

Cei de la FC Voluntari rămân ferm pe poziții în cazul lui Liviu Ciobotariu. Robert Gherghe, directorul Consiliului de Administrație al clubului, a precizat:

„Am stat după antrenament o ora și un sfert la masă cu Ciobi și Bogdan Bălănescu, deși nu-mi place mie să apar vreau să se știe că antrenorul nostru nu pleacă nicăieri.

Este oficial și nu se poate schimba nimic. Și Liviu vrea să continue, are un mandat lung, cel mai lung pentru el și pentru noi, și nu ne dorim să-l întrupem. Repet! E clar, Liviu Ciobotariu rămâne la Voluntari”.

Nu vreau să mă mai grăbesc, că nu pleacă antrenorii de pe lumea asta. Nu am nimic concret acum, mai vorbesc cu unul, mai vorbesc cu altul.

- Gigi Becali, patron FCSB

10 motive pentru care Gigi s-a oprit la varianta Liviu Ciobotariu
FCSB
10 motive pentru care Gigi s-a oprit la varianta Liviu Ciobotariu

Știrea inițială - Doar Pandele mai blochează venirea lui Ciobotariu la FCSB

Surse autorizate GSP informează că Becali are un acord de principiu cu Ciobi, însă mai trebuie să obțină și acceptul primarului din Voluntari, Florentin Pandele, finul patronului de la FCSB.

Momentan, Pandele se opune plecării lui Ciobotariu, antrenor aflat sub contract cu Voluntari până la finalul acestui sezon, și rămâne de văzut dacă Becali va reuși în următoarele ore să-și convingă finul de cununie. În caz contrar, patronul FCSB s-ar putea reorienta spre variantele, teoretic, mai accesibile, Poenaru sau Prepeliță, antrenori fără angajament.

Becali l-a atacat pe Pandele în mai: „A dat primă împotriva nașului său!”

Deși negocierile dintre Becali și Pandele păreau facile din prisma gradului de rudenie dintre cei doi, patronul FCSB are o misiune mult mai grea în realitate. 

O posibilă explicație poate fi reprezentată de declarațiile făcute de Becali în luna mai, după o remiză cu Voluntari (2-2) în play-off, când conducătorul vicecampioanei l-a acuzat pe Pandele de trădare: „Cei de la Voluntari au jucat pe 1.500 de euro de la Primărie și pe 3.000 de la CFR. M-a deranjat că au luat primă de la CFR! De ce a dat Primăria 1.500 de euro primă? Era în dezavantajul lor, n-aveau de ce s-o dea, pur și simplu n-are nicio logică

Mă refer la faptul că o echipă a luat 3.000 de euro primă de la CFR. Avem chiar prieteni și rude la echipă, la Voluntari. Nu se poate așa ceva! Cum să permită primarul să ia primă de la dușmanii mei? Eu am zis să se joace corect. Nu mi se pare normal să dai primă împotriva nașului tău. Asta e supărarea mea”. 

M-a durut extraordinar de mult ce a spus Gigi Becali. Eu îmi respect rudele și țin foarte mult la ele. Când nașul meu Gigi Becali a primit condamnare și a trebuit să plece la pușcărie, eram lângă Gheorghe Hagi și plângeam amândoi. Nu de spectacol, nu de imagine, ci din suflet”, a spus atunci și Pandele - detalii, AICI. 

Din cauza remizei cu FC Voluntari, FCSB a pierdut a doua zi campionatul. N-a mai fost la mâna ei, iar CFR a câștigat meciul cu CS Universitatea Craiova (2-1) care i-a adus al 5-lea titlu consecutiv.

VIDEO » Gigi Becali, patron FCSB: „A fost circ cu U Cluj!”

Citește mai multe știri despre FCSB:

A rezistat la FCSB doar 20 de zile: „A fost greșeala carierei să merg acolo”
GSP LIVE
A rezistat la FCSB doar 20 de zile: „A fost greșeala carierei să merg acolo”
Dică i-a răspuns dur lui Șumudică: „La vârsta mea pe unde antrena?”
FCSB
Dică i-a răspuns dur lui Șumudică: „La vârsta mea pe unde antrena?”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
legio.sud
legio.sud  •  02 Noiembrie 2022, 20:48
Postat de vasileroaita pe 02 Noiembrie 2022, 12:31

Ciobotaru și-a făcut un nume în fotbal. Ar fi păcat să - l terfeleasca mergând la zcsb.

Vasilica , ce au ăștia cu tine de-ți zic “ prostul site-ului “ ?!?

tivireli
tivireli  •  02 Noiembrie 2022, 16:37

Daca nu aparea Gigi, in doua meciuri era dat afara. Acum il vad bun.

kingme
kingme  •  02 Noiembrie 2022, 16:35

Tot zbiara ca vrea posesie si il aduce pe antrenorul anti-posesie

Vezi toate comentariile (21)
Comentează