FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dică i-a răspuns dur lui Șumudică: „La vârsta mea pe unde antrena?”

Nicolae Dică, fostul antrenor de la FCSB, i-a răspuns lui Marius Șumudică, tehnicianul celor de la Al-Raed care declara ieri că nu e mirat schimbarea lui „Nick”.
Nicolae Dică, fostul antrenor de la FCSB, i-a răspuns lui Marius Șumudică, tehnicianul celor de la Al-Raed care declara ieri că nu e mirat schimbarea lui „Nick”.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 noiembrie 2022 11:50 / Actualizat miercuri, 02 noiembrie 2022 13:09

Nicolae Dică (42 de ani), fostul antrenor de la FCSB, i-a răspuns lui Marius Șumudică (51). Tehnicianul celor de la Al-Raed spusese ieri că nu e mirat de schimbarea lui „Nick”.

Șumudică a vorbit despre importanța unui lider în vestiar în persoana antrenorului și a amintit de umilința FCSB-ului cu Silkeborg (0-10 la general în grupele Conference League). Câteva ore mai târziu, a primit un răspuns de la fostul tehnician al roș-albaștrilor.

10 motive pentru care Gigi s-a oprit la varianta Liviu Ciobotariu
FCSB
10 motive pentru care Gigi s-a oprit la varianta Liviu Ciobotariu

Nicolae Dică, replică pentru Marius Șumudică: „La vârsta mea, pe unde antrena?”

„Eu m-am născut lider. Am fost şi ca jucător, sunt acum și ca antrenor. Am avut rezultate ca antrenor până la vârsta asta şi o să am în continuare. Asta e părerea lui Şumudică, alţi mari antrenori ce trebuiau să facă după meciuri pierdute cu 0-5, 0-7? Sa nu mai urce în autocar că au luat bătaie în Champions League, cum s-a mai întâmplat? 

Sunt nişte declaraţii date aşa, ca să ne aflăm în treabă. Să mă apuc să vorbesc de domnul Şumudică, ce rezultate are, pe unde e? (n.r. - la Al-Raed, în Arabia Saudită, Șumudică a ajuns la 3 eșecuri consecutive). Este părerea lui, să fie sănătos, să aibă el rezultate. 

Ar trebui ca noi, antrenorii, să ne focusăm pe ce avem de făcut. La asta ne pricepem cel mai bine. La vârsta mea, domnul Şumudică pe unde antrena?”, a declarat Dică la Orange Sport 1.

Șumudică, antrenor cu un titlu în palmares în Liga 1, pe banca Astrei, o antrena la vârsta lui Dică din prezent (42 de ani) pe Al-Shaab, grupare din Emiratele Arabe Unite.

Ce a declarat Marius Șumudică marți:

Nu m-a mirat schimbarea lui Dică de pe banca FCSB. Echipa nu are rezultate în momentul de față.

Eu nici nu mă mai urcam în autocar dacă pierdeam cu 0-10! E un dezastru pentru FCSB! 

Ca antrenor, trebuie să ai capacitatea de a controla grupul. Lider te naști! Dacă nu știi să gestionezi situația, trebuie să pleci!

Conflict mai vechi între Nicolae Dică și Marius Șumudică

Cei doi n-au fost niciodată în relații bune. În 2015, când Dică era „secund” la FCSB, iar Șumudică „principal” la Astra, au existat mai multe contre între antrenori. 

Deranjat că Șumudică vorbea des despre FCSB, Dică spunea atunci: „Aș vrea să-i mulțumesc antrenorului de la Astra, pentru că el a recunoscut că este prost. De când a început campionatul, în loc să-și vadă de echipa lui, a vorbit doar despre staff-ul Stelei. Mereu, la orice interviu, vorbește doar de noi. Îi sunt recunoscător pentru faptul că a recunoscut că este prost”, declara Dică, aluzie la o afirmație făcută la acea vreme de Șumi: „Calul moare de drum lung și prostul de grija altuia”.

VIDEO » Becali a stabilit criteriile pentru noul antrenor FCSB: „Va fi un român”

Mai multe știri despre FCSB:

A rezistat la FCSB doar 20 de zile: „A fost greșeala carierei să merg acolo”
GSP LIVE
A rezistat la FCSB doar 20 de zile: „A fost greșeala carierei să merg acolo”
L-a provocat pe Dică în studio: „Nu mă preocupă asta” / „Nick, tu auzi ce spun?”
FCSB
L-a provocat pe Dică în studio: „Nu mă preocupă asta” / „Nick, tu auzi ce spun?”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
emil1986
emil1986  •  18 Iunie 2023, 11:00
Postat de mihailstanciu pe 02 Noiembrie 2022, 13:51

la 42 de ani Sumi era antrenor la Rapid

La decedata rapid, vrei sa spui, fiind sat afară pentru rezultate slabe.

Matache
Matache  •  03 Noiembrie 2022, 14:16

Dică e viitorul Săndoi. "Antrenează", doar că ce face el se numește alterează, până la 60-65 ani cu zero performanțe, zero fotbaliști promovați, descoperiți. Are să "antreneze" doar că să nu stea acasă să dea cu aspiratorul.

adriann_
adriann_  •  02 Noiembrie 2022, 19:39

Bietul Dica are IQ atat de mic incat nici nu intelege diferenta dintre umilinta cumplita cu Silkeborg si performantele remarcabile ale lui Sumudica in Cupele Europene...

Vezi toate comentariile (16)
Comentează