FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

L-a provocat pe Dică în studio: „Nu mă preocupă asta” / „Nick, tu auzi ce spun?”

Nicolae Dică și Emil Grădinescu, în studioul OrangeSport
Nicolae Dică și Emil Grădinescu, în studioul OrangeSport

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 noiembrie 2022 08:10 / Actualizat miercuri, 02 noiembrie 2022 09:51

Emil Grădinescu (63 de ani) l-a provocat pe Nicolae Dică, în studioul Orange Sport, în seara zilei în care antrenorul a demisionat de la FCSB. Experimentatul comentator sportiv a sugerat că roș-albaștrii au fost ajutați de arbitru să ajungă în grupele Conference League.

În cadrul emisiunii în care a vorbit despre motivele despărții de FCSB, Nicolae Dică a amintit în repetate rânduri de faptul că a calificat echipa în grupele Conference League.

La un moment dat, Dică a spus în studioul Orange Sport că „Primul obiectiv când am venit la FCSB a fost să intrăm în grupele Conference League”.

Și a completat: „Văzusem meciul tur cu Saburtalo (n.r. - pierdut, 0-1) și am spus: «La ce lot avem, trebuie să intrăm în grupe». Am intrat în grupe, ne-am îndeplinit obiectivul, dar am văzut apoi că în grupe se voia și mai mult, și mai mult... ceea ce nu am putut face, nu aveam două echipe echilibrate valoric”.

Nicolae Dică, trădat de jucători? Detalii de la cel mai aprins conflict din vestiar: „Taci! Mai și comentezi?! Ieși afară!”
FCSB
Nicolae Dică, trădat de jucători? Detalii de la cel mai aprins conflict din vestiar: „Taci! Mai și comentezi?! Ieși afară!”

Nicolae Dică, provocat de Emil Grădinescu

În acel moment, Emil Grădinescu, prezent la rândul lui în studio, a intervenit și a urmat dialogul de mai jos:

  • Emil Grădinescu: „Vorbind despre grupe, despre calificarea în grupe, mai știi cum îl cheamă pe arbitrul de la meciul din deplasare cu Viking?” 
  • Nicolae Dică: „Nu știu, pe mine nu mă preocupă”. 
  • Grădinescu: „Dar știi că are și el un mare merit în calificarea voastră”. 
  • Dică: „Nu, meritul este al nostru, că ne-am dus acolo, am atacat, am condus și am marcat 3 goluri”. 
  • Grădinescu: „Sigur, în primul rând este meritul vostru”. 
  • Dică: „Toată lumea ia meritul jucătorilor, că e noroc... nu, norocul...” 

  • Grădinescu: „Nu, mă, nu-l iau, dar și arbitrul... hai, mă, penalty-ul ala îl dădea un arbitru din 10. Dar a fost, într-adevăr”.
  • Dică: „Dacă era 2-1 pentru noi, trebuia să stăm în apărare, să intrăm în prelungiri? Nu, noi ne-am dus să facem 3-1, să ne calificăm, că așa e gândirea mea. Nu e meritul echipei că pierdem acasă, apoi mergem în deplasare și câștigăm?”
  • Grădinescu: „Ba da, în primul rând e meritul echipei. Dar numele ăsta trebuia să-l ții minte. Bognar îl cheamă (n.r. - râde)”.
  • Dică: „Noi vedem doar finalul, că a dat 11 metri”.
  • Grădinescu: „Nick, tu mă auzi ce spun? Da, mă, în primul rând este meritul vostru. Dar e și băiatul ăla care a pus cireașa pe tort”.
  • Dică: „A pus-o că așa a fost, a fost 11 metri. OK, putea și să nu-l dea”.

Meciul Viking - FCSB 1-3, în urma căruia FCSB s-a calificat în grupele Conference League, a fost condus de o brigadă de arbitri maghiari, care l-a avut la centru pe Tamas Bognar.

FCSB a înscris golul calificării în prelungirile reprizei secunde, de la punctul cu var, după un penalty dictat ușor de Bognar la o intervenție asupra lui Florinel Coman. Decizia a fost aprig contestată de adversari.

Mai multe știri despre FCSB: 

Jucătorul care a impresionat la FCSB în doar 2 luni: „Dacă aș avea 20 de ani, aș sta doar lângă el. Aș ajunge fotbalist 100%”

Interviu cu străinul care l-a lăsat fără serviciu pe Dică: „Îmi place aici. Francezii sunt mai reci, dar românii...”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  03 Noiembrie 2022, 06:30
Postat de ce_o_mai_face_karagandy pe 02 Noiembrie 2022, 10:33

Bah prostea ..aia au jucat cu echipa a 2 a !! Asta nu conteaza ca ati facut egal cu locul 13 din Belgia ....conteaza ca ati luat 10 de la locul 6 din Danemarca !! Ati facut fotbalul romanesc de ras !! Ati ras ani de zile de Dinamo ca au luat bataie de la albanezi si finlandezi ....dar sa te bata karagandy , saburtalo , viking sau silkeborg ( astia nu au batut pe nimeni in europa ) ...

de mimao radem si acum!

steaua.libera
steaua.libera  •  02 Noiembrie 2022, 11:54

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Florin100
Florin100  •  02 Noiembrie 2022, 11:45

De fapt, fcsb, era sigura de calificare la viking acasa, avand in vedere brigada de arbitrii maghiari. Ungurii se inteleg bine cu psd-ii si isi fac jocurile astfel incat sa fie mereu, win-win. Nu degeaba a invins fcsb-ul echipa maghiarilor din Covasna acum doua etape si a ajuns cu acel rezultat pe ultimul loc de play-off. Jijel era suparat ca dupa ce a tras sfori prin psd cat a putut, dupa ce psd-ul a cedat tot ce au vrut ungurii, romanii din proprietari, ramanad *** la unguri, ce a castigat a pierdut Dica, si asa a ajuns la concluzia ca ajunge in B. Are dreptate! Daca nu tragea sforile era in afara Europei si cel mai probabil pe ultimele locuri in Liga 1, adica ajungea asa cum a grait in B, iar CSA Steaua Bucuresti, intra pe merit sportiv si nu pe sfori trase, in Liga 1.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează