FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ALASHKERT

FSCB - ALASHKERT // Mirel Rădoi a găsit jucătorul-cheie pentru noul sistem de la FCSB: „Dacă nu-l văd, știu că Steaua va avea probleme”

Ionuț Vână
Ionuț Vână

Articol de GSP - Publicat joi, 01 august 2019 16:37

Mirel Rădoi, actualul selecționer al României și fost antrenor la FCSB, a vorbit despre noul sistem de la echipa roș-albastră și a spus că Ionuț Vână este cel mai important jucător în aceste momente.

  • FCSB va juca azi cu Alashkert, de la 21:30, în manșa a doua a din turul II al preliminariilor Europa League. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe ProTV. În tur, FCSB s-a impus cu 3-0.

„E clar că FCSB încearcă să joace acel 4-3-3, dar accidentările fac ca de la meci la meci să apară alţi jucători în diferite poziţii. Ei vin cu alte caracteristici şi de aceea se schimbă şi calitatea jucătorilor.

Pentru FCSB, un jucător foarte important în acest moment e Vînă. Dacă mă uit la echipă şi nu îl văd pe Vînă, cred că Steaua va avea mari probleme în a desfăşura atacul poziţional.

E jucătorul care le aduce foarte multă creativitate, care e disponibil la efort. Se vede că vine de la Viitorul, unde a jucat în 4-3-3. El stă foarte bine între mijlocaşii centrali şi laterali când trebuie să primească mingea”, a declarat Mirel Rădoi la TV Telekom Sport.

  • Ionuț Vână, 24 de ani, a venit în această vară la FCSB, de la Viitorul. Mijlocașul central a bifat 5 meciuri și două pase de gol.

 

Citește și:

Andone e vinovat de accidentări! Stoichiță mitraliază situația de la FCSB: „Jucătorii nu sunt buni nici pe post de steag! Antrenorul contează, nu preparatorul!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
breitner
breitner  •  01 August 2019, 18:51

Vana cat o fi el in vana ar trebui sa aiba si cu cine pasa!

mario78a
mario78a  •  01 August 2019, 17:35

Dacă mă uit la echipă şi nu îl văd pe Vînă, cred că FC fcsb va avea mari probleme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Respecta ti legea desteptilor!

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  01 August 2019, 17:01

De ce nu îi dai și schimbările lui Andone, direct? Îl scutești pe MM de efortul de a răspunde la telefon pt. că zilele astea l-am văzut cam stresat și obosit. Ce dacă tu ești antrenor la națiomala U21?! Nașu' e naș și-n pijamale!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close