FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

„Exclud din start ideea de a primi telefon pe bancă” » Un fost campion cu FCSB nici nu vrea să audă de metodele lui Gigi Becali

Alexandru Bourceanu nici nu vrea să audă de metodele lui Gigi Becali / Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor
Alexandru Bourceanu nici nu vrea să audă de metodele lui Gigi Becali / Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 28 decembrie 2021 08:24 / Actualizat marti, 28 decembrie 2021 10:51

Alexandru Bourceanu (36 de ani), fost campion cu FCSB, a fost întrebat cum ar reacționa dacă un patron l-ar suna din lojă pentru a-i dicta schimbările.

Bourceanu a pus ghetele în cui și vrea să devină antrenor cu acte în regulă. De aproape doi ani studiază fotbalul în Olanda, s-a înscris și la Școala de antrenori, dar obținerea licenței Pro durează între șase și șapte ani și jumătate. 

Între timp, fostul mijlocaș a spus că n-ar accepta ca un patron să vină cu sugestii privind schimbările în timpul meciurilor.

Regretul lui Alexandru Bourceanu: „În momentul când am început să câștig foarte mulți bani, m-am accidentat!” » Diferenţa colosală dintre salariul de la FCSB şi cel de la Trabzonspor
PRIETENII LUI OVIDIU
Regretul lui Alexandru Bourceanu: „În momentul când am început să câștig foarte mulți bani, m-am accidentat!” » Diferenţa colosală dintre salariul de la FCSB şi cel de la Trabzonspor

Alexandru Bourceanu: „Exclud din start ideea de a primi telefon pe bancă”

„Nu ştiu. Când voi fi pus în acea situaţie vom vedea cum voi reacţiona. Să primesc telefon pe bancă? Nu m-am gândit la asta, dar exclud din start ideea de a primi telefon pe bancă. Eu voi explica acelui conducător ceea ce vreau să fac, raportat la ceea ce găsesc acolo.

Dacă eu consider că lucurile pe care mi le impun sunt OK, bine. Dacă nu, eu voi veni cu argumente de ce un lucru e OK sau nu. 

În acelaşi timp, dacă voi putea lucra cu o persoană sau alta... trebuie să fiu în stare să fac orice în viaţă, încerc să fiu cât se poate de adaptabil. Este unul din lucrurile la care lucrez pentru a fi varianta mea îmbunătăţită”, a declarat Alexandru Bourceanu, conform as.ro

„Exclud din start ideea de a primi telefon pe bancă” » Un fost campion cu FCSB nici nu vrea să audă de metodele lui Gigi Becali
Alexandru Bourceanu / Sursă foto: Arhivă GSP

Alexandru Bourceanu: „M-am simțit prost când Gigi m-a pus căpitan”

Invitat în toamna acestui an la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, Alexandru Bourceanu și-a adus aminte de momentul în care Gigi Becali i-a dat banederola de căpitan.

„Trebuie să fiu corect și să spun că Gigi Becali a venit la un antrenament și-a spus: «De astăzi, tu ești căpitan!». Nu pot să spun că m-am împotrivit... Căpitan era Tătărușanu, dar era accidentat. A fost un moment complicat pentru mine, m-am simțit un pic prost, deși nu era vina mea.

(...) I-am spus lui Tătăturșanu că-mi pare rău că asta era situația și că nu puteam să intervin. Eu nu vorbeam cu domnul Becali, nici nu-l sunam. L-am sunat odată când era la pușcărie și i-am cerut să plec. Era Costel Gâlcă antrenor, mi-a spus că nu plec și gata! 

S-a terminat. Voiam să plec înapoi la Trabzon pentru că eram împrumutat un an la FCSB. Au cerut și-o sumă foarte mare și am rămas la FCSB. El era șeful, elc decidea”.

VIDEO Bourceanu, moment de sinceritate în direct: „La FCSB aveam 10.000 de euro pe lună, iar la Trabzon 72.500!”

Citește și alte știri de actualitate: 

Dan Petrescu primește critici în public dinspre FRF: „Un antrenor corect și sincer n-ar fi refuzat naționala”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
c23665
c23665  •  28 Decembrie 2021, 15:30

Becali nu l-a sunat niciodata pe antrenorul (secund!) de pe bancă! L-a sunat pe Meme sau pe Mache!! Sau l-a pus pe Luțu să sune!!!

elementlord
elementlord  •  28 Decembrie 2021, 12:41

Vorba aia: daca as primi cate un leu (RON) pentru fiecare fost fotbalist la inceput de cariera de antrenor care s-a batut cu caramida in piept ca nu accepta ca patronul/presedintele sa se bage peste el, ajungand sa accepte astfel de practici, mi-as permite cateva mese bune la un restaurant de lux

yeti.
yeti.  •  28 Decembrie 2021, 11:15

"Obținerea licenței Pro durează între șase și șapte ani și jumătate." Stai cât la medicină ca să primești licența să așezi pe teren o turmă de prostălăi =)))))))))))))))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează