FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Fabulos! Cum l-a convins Crețu pe Gigi Becali să-l ia la FCSB: „Vă spun în premieră”

Alexandru Crețu, la palatul lui Gigi Becali
Alexandru Crețu, la palatul lui Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 iunie 2021 14:25 / Actualizat miercuri, 02 iunie 2021 15:18

Gigi Becali (62 de ani) a dezvăluit ce l-a determinat să insiste pentru transferul lui Alexandru Crețu (29) la FCSB. 

Astăzi, Alexandru Crețu a fost prezentat la palatul lui Gigi Becali din Aleea Alexandru. În cadrul conferinței de presă susținută cu această ocazie, Becali a dezvăluit ce l-a determinat să insiste pentru serviciile fotbalistului.

Precum în cazul alegerii lui Dinu Todoran ca antrenor principal, religia a reprezentat un factor determinant. 

VIDEO, minutul 3:35 - Gigi Becali: „Vă spun în premieră de ce m-a încântat Crețu”

„Pe Crețu l-am vrut acum 6-7 ani, așa a fost atunci, să nu vină. El spune că e mai bine acum, că e mult mai bun. Am vorbit cu el, cred că o să fie bine. Îmi place comportamentul lui, a vorbit cu mine și are nicio emoție, nimic! Mi-a zis că vrea să câștige toți banii din contract, că în cei 3 ani de contract vrea 3 campionate.

De ce m-a încântat el pe mine? Vă spun în premieră. Niciodată când am sunat un fotbalist nu mi s-a întâmplat să îmi răspundă cu «Hristos a înviat!». Eu le spun lor, dar cu reținere, că nu poți să le impui oamenilor. Dar Crețu, și astăzi când l-am sunat, a zis «Hristos a înviat!». Cu tărie, bărbăție și atitudine! El le-a avut, bravo lui!

 Știți cum sunt eu, știți că Todoran era în Biserică și l-am pus antrenor. Că era în Biserică. Așa lucrez eu, alții sunt mai deștepți ca mine și apoi intră în faliment. Eu lucrez după ce zice și face Domnul”, a declarat Becali. 

Dinu Todoran era în Biserică

Nu doar Alexandru Crețu a fost angajat pe considerente religioase, cât și antrenorul echipei, Dinu Todoran.

„Am ales un antrenor cuminte, Dinu Todoran. A semnat. Acum o lună i-am zis lui MM Stoica să-l sune ca să-l aducem la Academie, încă nu se decisese. Când l-a sunat azi, nu i-a răspuns lui MM Stoica. 

I-a dat mesaj că nu poate vorbi, era la Căldărușani, la duhovnic, e zi de sărbătoare. Atunci am zis că-l punem antrenor la prima echipă, nu la Academie”, a spus Becali în urmă cu 10 zile. 

Alexandru Crețu, primele declarații după ce a semnat cu FCSB

  • „Am ajuns la un club puternic din România. Are condiții foarte bune, începând de la baza de antrenament și până la liniștea banilor, că și asta e important. Simțeam că e momentul să ajung la Steaua. Mi-am dorit foarte mult.
  • A fost simplu să mă conving. Sper să fie într-un ceas bun. Domnul Becali este un om bun, oamenii buni nu se inhibă între ei. E un om simplu, o persoană specială. E un om bun.
  • E presiune la fotbal, fără presiune nu ai rezultate. Am jucat la Maribor, și acolo era presiunea rezultatelor. E clar că rezultatele îți dau liniște. Steaua e o echipă care se bate an de an la campionat, normal că există presiune, iar domnul Becali vrea rezultate. Am negociat puțin, nu foarte mult. M-a convins cu două telefoane.
  • Am ales cea mai bună ofertă. Din România m-a căutat CFR, vreau să le mulțumesc pentru ofertă, dar am ales acest drum. CFR mi-a făcut oferta după FCSB, dar deja i-am promis lui Becali. Cuvântul e mai important decât banii.
  • Steaua e o echipă care se bate la campionat și e clar că e presiune. Domnul Becali vrea rezultate, dar nu e problemă.
  • E primul an de Conference League, e clar că avem șanse mari să avem un parcurs lung. Cred că trebuie să ne calificăm în grupe.
  • Cu Dinu Todoran nu am apucat să vorbesc”.

Mai multe știri despre FCSB:

S-a răzgândit! Gigi Becali și-a anunțat noua țintă din play-off: „Îl vreau, l-am contactat. Voi o să râdeți, dar eu fac tot ce știu!”

Todoran i-a cerut lui Becali: „Nu mă aduce în fața presei” + Cum îi spune Gigi :)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
mosul.cu.sacul.plin
mosul.cu.sacul.plin  •  02 Iunie 2021, 21:13
Postat de cracker pe 02 Iunie 2021, 16:34

Bravo Jiji, mai da-le un ciolan tuturor.......sa aibe si ei de-o chitibusarie :))

*aibă

steauaeuna
steauaeuna  •  02 Iunie 2021, 19:18
Postat de legendavisinie pe 02 Iunie 2021, 16:18

Doar becalizații susțin FC FCSB, echipa cu siglă model Simpson.

Doar fraierii nu inteleg ca ADEVARATA STEAUA JOACA IN LIGA 1. Clonele mai jos, mult mai jos...

cracker
cracker  •  02 Iunie 2021, 16:34

Bravo Jiji, mai da-le un ciolan tuturor.......sa aibe si ei de-o chitibusarie :))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează