FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Alt antrenor, aceleași apucături ale lojei! În ultimii 10 ani, Gigi Becali și-a umilit toți antrenorii în direct la TV

Articol de , - Publicat marti, 05 noiembrie 2019 08:40

În ultimii 10 ani, indiferent de numele tehnicianului de la FCSB, Gigi Becali a apelat la aceleași practici, de a impune schimbări, momente surprinse inclusiv de camerele TV.

Minutul 60 al meciului cu Sepsi a reconfirmat că la FCSB cel care face modificările în echipă, pe parcursul celor 90 de minute, e patronul. Camerele TV au oferit câteva secunde de cadre pe bancă, în care Marius Ianuli, team-managerul echipei, butonează pe telefon, pe care l-a camuflat în spatele unor foi de hârtie, așezate în recipientul de pahare și de sticle al scaunelor din zona tehnică. Imediat după acest moment, Vintilă a mers lângă Ianuli, care i-a transmis ceva, nu înainte de a pune mâna la gură. La câteva minute distanță, tehnicianul a anunțat schimbarea lui Tănase cu Moruțan.

Nu doar că nu e primul moment de acest gen, însă pe parcursul ultimilor ani, transmisiile TV ale partidelor au scos la iveală și alte intervenții pe care Gigi Becali le-a avut peste capul celui care îndeplinește funcția de A1. De la Reghecampf la Stoichiță și de la Dică la Teja, aproape toți antrenorii au fost surprinși în momentul în care Mache sau chiar Mihai Stoica le transmiteau ordinul privind o anumită înlocuire cerută din lojă. 

Stoichiță a acceptat imixtiunea supremă...

Poate cea mai șocantă formă de imixtiune pe care Gigi Becali a avut-o a fost cea din martie 2012. Becali a discutat direct cu antrenorul principal, în timpul meciului. Prin intermediul telefonului lui MM, pe care patronul îl sunase, iar Stoichiță auzindu-l pe Stoica și deducând că dialogul e cu Becali, i-a solicitat telefonul pentru a vorbi direct cu Gigi. Lucru care s-a și întâmplat! Meciul respectiv era chiar un derby cu Rapid, pe Giulești.

FCSB // Alt antrenor, aceleași apucături ale lojei! În ultimii 10 ani, Gigi Becali și-a umilit toți antrenorii în direct la TV

... apoi a ajuns directorul tehnic al FRF :))

Nu doar că imaginea lui Stoichiță n-a avut de suferit, dar la aproape 4 ani distanță, Stoichiță a fost ofertat de administrația Burleanu pentru a veni în FRF și pentru a se ocupa de ceea ce înseamnă partea tehnică. Stoichiță e în momentul de față directorul tehnic de la Casa Fotbalului și a avut un rol determinant în alegerea selecționerilor de la toate reprezentativele României. 

Reghe a și refuzat un ordin

În martie 2013, la un meci cu Chelsea, în optimile de finală ale Europa League, Gigi Becali i-a trimis o schimbare lui Reghecampf, urmând traseul Argăseală-Mache-Mihai Stoica. Totuși, Reghecampf n-a efectuat atunci modificarea solicitată de patron. FCSB s-a impus cu 1-0, însă a ratat calificarea la retur, după 1-3 pe Stamford Bridge.

FCSB // Alt antrenor, aceleași apucături ale lojei! În ultimii 10 ani, Gigi Becali și-a umilit toți antrenorii în direct la TV

Dică a fost demis fiindcă a întors spatele

În urmă cu un an, la derby-ul cu CFR, Becali a fost iarăși prins în ofsaid de transmisia meciului. I-a transmis lui Luțu ce schimbare dorește, Luțu tasta de zor pe telefon, mesajul a ajuns pe bancă, însă Dică a refuzat să execute ce voia patronul său. FCSB a pierdut meciul, scor 0-2, iar înainte de a pleca de la stadion, Becali a anunțat că îl dă afară pe Dică, lucru care s-a și întâmplat. 

Mache de la MM a învățat!

Modul în care Marius Ianuli a încercat să ascundă telefonul la meciul de duminică seara, în timp ce conversa pe el cu Gigi Becali, seamănă izbitor cu strategia pe care o avea Mihai Stoica în această privință. La un meci la Botoșani a fost văzut cum ținea telefonul aproape sub picior, undeva la spate și din când în când se uita pe el și tasta, după care îi transmitea anumite mesaje lui Mihai Teja.

Andone a rupt tăcerea în GSP

Fost secund al lui Teja în primăvară și "principal" în startul actualului sezon, Bogdan Andone a explicat în detaliu, într-un interviu exclusiv pentru Gazeta Sporturilor, modul brutal în care Becali intervenea peste el. "Mi s-a întâmplat o dată să-mi spună în ziua jocului, la ora 14:00, că vrea să joace un anumit jucător, care nu era în echipa de start. De multe ori încercam să-i explic, să-i prezint argumente, dar totul se termina atunci când zicea "Faci așa fiindcă așa vreau eu!"" a fost una dintre afirmațiile lui Andone. 

Citește și:

Gigi Becali nu-l poate lua pe Andrei Chindriș: „Nu vreau să mă păcălesc iar! I l-am dat pe Moruțan și joacă la FCSB ca boxerii”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
100002473541087
Danut Ognean  •  05 Noiembrie 2019, 18:02

ce va asteptati de la stie tot jiji antrenor arbitru patron ?fortza dinamo!fortza cfr

sexilian
sexilian  •  05 Noiembrie 2019, 09:43

putina are dreptate,***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează