FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB, un singur amical înaintea începerii campionatului » Adversar de Liga 1 pentru roș-albaștri

Articol de GSP - Publicat joi, 13 ianuarie 2022 17:10 / Actualizat joi, 13 ianuarie 2022 17:54

Aflată în plină pregătire fizică la baza din Berceni, FCSB a anunțat că va susține un singur amical înaintea reluării Ligii 1. Ca adversară o va avea pe CS Mioveni, formație aflată și ea în pregătire în România.

După ce a ales să rămână în țară pentru pregătirea de iarnă, FCSB a ales să aibă un singur meci de verificare înaintea derby-ului care poate decide titlul cu CFR din prima etapă, cel de sâmbătă împotriva argeșenilor.

Toni Petrea exultă la început de an: „Ce inspirați am fost! Mă temeam că am greșit”
FCSB
Toni Petrea exultă la început de an: „Ce inspirați am fost! Mă temeam că am greșit”

„FCSB va disputa sâmbătă, începând cu ora 12:00, o partidă amicală în compania celor de la CS Mioveni. Jocul se va desfășura fără spectatori, în incinta Centrului Național de Fotbal Buftea și va fi transmis în direct pe canalul de YouTube FCSB TV”, se anunță într-un comunicat al roș-albaștrilor.

Toni Petrea: „Am considerat că un meci este suficient”

Toni Petrea, antrenorul vicecampioanei, a explicat alegerea echipei sale de a desfășura un singur amical în această perioadă.

„Avem doar un singur joc de pregătire (n.r. - cu CS Mioveni), ținând cont de faptul că perioada de pregătire e foarte scurtă și oricum nu am putut face tot ce mi-aș fi dorit. Am considerat că un meci este suficient, contează și nivelul fizic la care vor fi jucătorii. Am încercat să ne punem la punct fizic până la începerea campionatului. 

Cred că avem un lot echilibrat, jucători care oricând pot face parte din primul «11», nu avem anumite posturi deficitare. Îmi doresc doar să avem jucătorii sănătoși, să nu se accidenteze, să se poată pregăti și să joace foarte bine”, a declarat Toni Petrea.

Vom vedea ce va fi, mă gândeam înainte de această perioadă că poate am greșit că nu am reușit să plecăm în străinătate, dar uitându-mă la vremea din Antalya, cu furtuni și ploi, cred că am fost foarte inspirați că am rămas acasă
- Toni Petrea, antrenor FCSB

VIDEO Toni Petrea, despre cantonamentul celor de la FCSB

Citește alte știri din Liga 1:

Răchită a dezvăluit ce i-a transmis Budescu » Unde vrea să joace mijlocașul, după plecarea de la FCSB

FCSB a pus în vânzare biletele pentru partida cu CFR Cluj » Câți spectatori vor putea asista la meci

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
right_wing_resistance_romania
right_wing_resistance_romania  •  14 Ianuarie 2022, 07:20

Titlu cu Steaua, baga fcfcsb. Ziar de impqchetat pestele..

163712657473628
Chitu Mihail-Eugen  •  14 Ianuarie 2022, 00:50

Așteptăm vest despre CSA STEAUA Bucuresti...sau totul e o mare teapa propagandistice?

163712657473628
Chitu Mihail-Eugen  •  14 Ianuarie 2022, 00:48

Ha hahahahaaaahahhaha ! În prezentare se spune CLAR ca a fost vorba de csa și în articol VAX și încă de cel Mare ca să facă și FC fcsb-ul audienta. E -din pacate- vorba de echipa -inca- a lui gb...chiar ne cred prosti ăștia-ca nici ziariști, nu pot fi numiți, oamenii cumpărați de gb cu sume derizorii- de se obosesc sa scrie în prezentare una și în articol , cu totul altceva...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează