FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Anamaria Prodan a revenit în forță: are linie DIRECTĂ cu Gigi Becali, peste MM Stoica, și a adus o echipă la FCSB!

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 iulie 2019 12:31

FCSB l-a transferat azi pe fundașul Ionuț Panțâru, 23 de ani, de la Poli Iași, pentru 200.000 de euro, jucător impresariat de Anamaria Prodan, care pare că are tot mai multă putere la FCSB. (Detalii AICI)

Impresarul Anamaria Prodan, 46 de ani, are din nou sub contract o bună parte din jucătorii de la FCSB. Panțâru este al patrulea transfer din ultimele 6 care se face prin intermediul agentului. După ce i-a adus pe Iulian Cristea de la Gaz Metan, pe Claudiu Belu de la Astra, dar și pe Darius Olaru, tot de la Gaz Metan, și acum pe Panțâru, soția lui Laurențiu Reghecampf pare iar un nume-cheie din anturajul lui Becali.

 

 

Transferurile s-au rezolvat direct între Anamaria Prodan și Gigi Becali, fără să existe alți intermediari, iar la discuțiile finale n-a mai participat nimeni din club. Președintele Valeriu Argăseală a reprezentat FCSB doar la parafarea contractelor cu cei aduși.

„Nu a existat niciodată o ceartă între mine și Gigi Becali. Și nu va exista niciodată. Eu vorbesc doar cu patronul echipei atunci când facem transferurile și niciodată nu am greșit cu ce am propus!” Anamaria Prodan pentru GSP

Jucătorii de la FCSB impresariați de Anamaria Prodan

  • portari: Andrei Vlad, Cristian Bălgrădean, Toma Niga
  • fundași: Iulian Cristea, Claudiu Belu
  • mijlocași: Mihai Pintilii, Lucian Filip, Darius Olaru (din iarnă)
  • atacanți: Dennis Man

Ce se întâmplă cu MM Stoica?

Mihai Stoica, directorul sportiv de la FCSB, nu are o relație foarte bună cu Ana, el încercând de mai multe ori să dilueze influența ei la echipă. 

Oficialul FCSB, care până în septembrie nu poate participa la negocieri în numele celor de la FCSB, ca urmare a pedepsei complementare primite în „Dosarul Transferurilor”, pare că pierde teren în relația cu Gigi.

Mai mult, Becali l-a criticat dur în două rânduri.  Mai întâi l-a numit principalul vinovat de numărul mare de accidentări de la echipă, iar după aceea a spus că din cauza lui nu i-a adus pe fundașii Mike Cestor și Andrei Burcă. 

MM și-a anunțat demisia după meciul de Botoșani, dar a fost refuzat de patron. 

Mihai Stoica este vinovatul numărul 1!  El e mâna mea dreaptă, e omul meu la echipă. Mi-a zis că demisionează. A zis: «Gigi e adevărat. Eu sunt vinovat! Am demnitate și bărbăție și voi pleca». I-am zis: «Tu nu pleci nicăieri! Ești prietenul meu. Nu accept nicio demisie! Prietenii se apără între ei. Te protejez».

M-am luat după colaboratorii din club, că așa ați zis voi, ziariștii, să ascult de specialiști! De acum încolo, n-o să mai țin cont de părerea nimănui, voi face doar cum cred eu! Colaboratorii mi-au zis că Cestor e lent, iar Burcă e și mai lent”Gigi Becali la Pro X

Citește și:

Basarab Panduru l-a ironizat pe Mihai Stoica după accidentarea lui Dennis Man: „N-aș vrea să aud că a dat afară și maseurul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
andy2008
andy2008  •  31 Iulie 2019, 18:54

MM e zerooooooo. Tot MM asta se opune aducerii unui antrenor adevarat,el e iubitor de papagali fara personalitate.

mioriticul
mioriticul  •  31 Iulie 2019, 18:29

Rivalitate între nevasta și *** lui Reghe

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

aius
aius  •  31 Iulie 2019, 16:35

Penibil !Sa faci un articol despre Pantaru,cu prodanca si razboinicul luminii!!!!!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează