FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Compartimentul-cheie prin care FCSB domină Liga 1 » Explicațiile surpriză ale lui Eric de Oliveira: „Sunt cei mai buni din fotbalul românesc”

FCSB - CFR Cluj 3-0 FOTO Facebook FCSB
FCSB - CFR Cluj 3-0 FOTO Facebook FCSB

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 martie 2021 09:59 / Actualizat sambata, 20 martie 2021 11:12

FCSB a câștigat cu scor de neprezentare duelul pentru primul loc în Liga 1, în fața celor de la CFR Cluj, iar Eric de Oliveira (35 de ani) crede că formația „roș-albastră” are cei mai buni fundași centrali din campionat.

Iulian Cristea și Andrei Miron au ajuns la trei partide fără consecutive în care FCSB nu a primit gol cu cei doi în centrul defensivei: 3-0 cu CFR, 1-0 cu UTA și 1-0 cu Gaz Metan. Ultima dată când formația pregătită de Toni Petrea a primit gol a fost pe 14 februarie, în înfrângerea la limită cu FC Hermannstadt, scor 1-0, iar Cristea și Miron s-au aflat în primul „11” la acea partidă.

Eric De Oliveira: „Miron și Cristea sunt cei mai buni fundași centrali din fotbalul românesc”

„În momentul de faţă, am văzut şi văd în continuare cuplul Miron - Cristea, iar ei sunt cei mai buni fundaşi centrali din fotbalul românesc. S-a dovedit azi. FCSB a fost agresivă, a avut un presing coordonat şi a meritat pe deplin. Putea fi o înfrângere mai mare, FCSB a mai ratat şi a prins CFR într-o zi nefericită”, a declarat Eric De Oliveira la Look Sport+.

12 meciurifără gol primit are FCSB în meciurile în care Andrei Miron și Iulian Cristea au fost integraliști la trupa lui Toni Petrea

2019este anul în care Gigi Becali l-a cumpărat pe Iulian Cristea de la Gaz Metan Mediaș

2020este anul în care Andrei Miron a ajuns la FCSB de la FC Botoșani

Înainte de partida cu FCSB, Eric de Oliveira i-a lăudat și pe fundașii centrali ai lui CFR Cluj, Andrei Burcă și Paulo Vinicius: „Sunt doi jucători cu experiență, buni. Burcă, de când a venit de la Botoșani, evoluează din ce în ce mai bine, cariera lui urcă”, a mai spus fotbalistul pentru sursa citată. 

VIDEO. Dumtru Dragomir după FCSB - CFR, 3-0: „Foarte blazați cei de la CFR. Au căzut și fizic și pshic”

Citește și alte știri din Liga 1:

Explicații pentru victoria categorică obținută de FCSB: „Jucătorii lui CFR Cluj au fost sufocaţi!” + „El e cel mai important transfer”

Dragomir, drastic cu jucătorii de la CFR Cluj: „Parcă erau dezmembrați! Erau blazați! De mult nu am mai văzut așa ceva”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close