FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 3-0

Explicații pentru victoria categorică obținută de FCSB: „Jucătorii lui CFR Cluj au fost sufocaţi!” + „El e cel mai important transfer”

Dan Alexa a explicat de FCSB a câștigat derby-ul cu CFR Cluj // Foto: FCSB +14   FOTO
Dan Alexa a explicat de FCSB a câștigat derby-ul cu CFR Cluj // Foto: FCSB

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 martie 2021 08:44 / Actualizat sambata, 20 martie 2021 10:04

Dan Alexa a analizat tactic meciul dintre FCSB și CFR Cluj, câștigat clar de bucureșteni, scor 3-0, și a explicat de ce echipa lui Toni Petrea a fost superioară.

Antrenorul Dan Alexa este de părere că jucătorii lui Edward Iordănescu au avut de suferit din cauza presingului făcut de echipa roș-albastră și spun că FCSB a avut de câștigat după revenirea preparatorului Thomas Neubert.

Dan Alexa: „Acum se vede mâna lui Neubert la FCSB”

„Prin simpla dispunere a jucătorilor, cu trei oameni rapizi în atac, cei de la CFR au așteptat jocul, dar au fost sufocați de presingul foarte insistent al celor de la FCSB. Camora și Susic nu le-au făcut față adversarilor direcți. 

În plus, Moruțan a făcut mult deranj între linii. Era jucătorul meciului, dacă nu avea dispariția aia de 15 minute în a doua repriză, când a avut o perioadă proastă. FCSB a arătat ca o campioană, din punct de vedere mental. A arătat că vrea să câștige. 

Tot ce vedem la Steaua diferă față de anii trecuți. Acum se vede mâna lui Neubert, cel mai important transfer al Stelei. Nu e întâmplător că Moruțan, Olaru sau Tănase sunt mult peste ce au fost sezonul trecut. Și Man s-a dezvoltat foarte mult. 

Acum, jucătorii pot să alerge. Luați fiecare jucător în parte și vedeți ce joacă. Un antrenor e bun, dacă 6-7 jucători cresc în mandatul său. Dacă doar 2 se dezvoltă, nu e bine. Aici trebuie să spun că Steaua este, anul ăsta, cu adevărat cu șanse la titlu. Nu mai e ce era anul trecut”, a spus Dan Alexa la Look Sport.

VIDEO Dumtru Dragomir după FCSB - CFR, 3-0: „Foarte blazați cei de la CFR. Au căzut și fizic și pshic”

Citește mai multe știri despre FCSB - CFR Cluj: 

4 jucători de la CFR Cluj, cei mai slabi în derby! Cine a impresionat de la FCSB + cine a dezamăgit

Pe cine laudă Ilie Dumitrescu: „Nu poți antrena din fotoliu!” » Ce a remarcat după FCSB - CFR Cluj

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
ionica007
ionica007  •  21 Martie 2021, 13:28

...:)...Sa-si faca poze, sa dea interviuri... Mai sunt inca trei meciuri directe, dar nu se va mai intampla asa ceva... Meciul l-a decis arbitrul la eliminarea lui Arlauskis... Un banal ''galbel'' transformat in ''rosu'' a hotarat rezultatul acestei partide.

cata23
cata23  •  21 Martie 2021, 00:01
Postat de cornelconasu pe 20 Martie 2021, 12:01

fcsb se împăunează dar uită un lucru : CFR a jucat fără 4 jucători titulari și 50 de min în 10 oameni !!!! Ce ar fi jucat fcsb fără Tănase, Moruțan, Coman și Olaru și apoi să fi rămas în 10 oameni ! Cât despre eliminare cred că Hațegan a luat una din măsurile alea jmecherești ! Atacantul fcsb atacă cu talpa în față iar portarul iese și îl blochează ! Ce trebuia să facă să se dea la o parte ? Chiar s-a întors cu spatele la impact ! Acolo s-a jucat meciul !

CFR s-a împăunat după un meci câștigat cu 2-0 in care Kovacs nu a dat penalty, 2 rosii si au primit pasa de la adversar... Plus ca nu are rost sa vorbești de Tanase Olaru Morutan pentru ca toți cei 4 care au lipsit ar fi fost atacant central. Când ati jucat cu Debeljuh, Costache, Omrani, Rondon împreuna? Plus ca in tur Tanase nu a jucat, n-a spus nimeni nimic, am jucat fără el, nu am inventat scuze

calinescu_
calinescu_  •  20 Martie 2021, 16:56

A FOST VICTORIA MEDICINEI IMPOTRIVA SPORTULUI. FARA "JARATECUL" LUI TOMY NEUBERT ACESTI "ARMASARI" SE TRANSFORMA IAR IN MARTOAGE ...!!!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează