FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Puiu Iordănescu a intrat în direct: „În locul lui Edi, făceam 5 schimbări la pauză cu Sepsi! Sunt blocați mental”

Anghel Iordănescu a văzut din tribune partida FCSB - Sepsi 1-1 +40   FOTO
Anghel Iordănescu a văzut din tribune partida FCSB - Sepsi 1-1

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 august 2021 20:50 / Actualizat miercuri, 25 august 2021 21:33

Anghel Iordănescu, tatăl lui Edi Iordănescu, noul antrenor al lui FCSB, a analizat primul meci al juniorului ca „principal” al roș-albaștrilor, 1-1 cu Sepsi.

  • Pentru FCSB urmează derby-ul cu CFR Cluj, fosta echipă a lui Iordănescu. Meciul se va disputa duminică, de la 21:00, în Gruia.

Puiu Iordănescu a urmărit jocul din tribunele Arenei Naționale și susține - mai în glumă, mai în serios - că ar fi efecuat 5 schimbări la pauză, când covăsnenii conduceau cu 1-0.

Anghel Iordănescu: „Edi are o misiune dificilă la FCSB”

„La un moment dat îl criticați pe Gigi Becali că facea câte 3 schimbări la pauză. La ultimul meci, dacă aș fi fost antrenor, aș fi făcut 6 schimbări la pauză. Intram în istorie! N-aveam dreptul la 6, dar 5 tot băgam! Accept ca un jucător să greșească, să aibă un randament mai scăzut, dar mă interesează implicarea lor, atitudinea lor, unitatea echipei. 

Jucătorii de la FCSB mi s-au părut blocați mental. Edi are o misiune dificilă, are nevoie de timp. Sunt jucători talentați, dar trebuie să muncești mult cu ei. Nu știu dacă se va respecta până la final contractul dintre Edi și Gigi Becali. Edi are nevoie în primul rând de susținerea totală a patronului”, a declarat Iordănescu senior în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

FCSB are în sfârșit un „principal” care stă pe bancă. Edi Iordănescu a decis ca la pauza meciului cu Sepsi, când tabela arăta 0-1, să nu înlocuiască niciun titular. Premieră absolută în acest sezon la FCSB - detalii, AICI.

Au pierdut un jucător important, Moruțan, există și posibilitatea ca Tănase să plece. Tănase e cel mai bun jucător de la FCSB. Dacă și el pleacă, lucrurile se vor complica
Anghel Iordănescu

Mi-aș dori ca FCSB să joace în Ghencea. Dar eu nu am o influență în acest demers. Cred că se poate, este un stadion făcut din bani publici
Anghel Iordănescu

FCSB - Sepsi 1-1 » Debut fals pentru Edi Iordănescu

FCSB a dominat prima repriză. Radunovic le-a oferit în premieră emoții covăsnenilor. Din careu, muntenegreanul nu a prins cadrul porții (16).

Apoi, a fost rândul lui Florin Tănase să rateze. Servit de Cordea la 11 metri, „decarul” roș-albaștrilor a șutat fix în Niczuly (20). Nici Vinicius nu a fost mai inspirat, reluarea sa cu capul din corner fiind direcționată pe goalkeeperul oaspeților (21).

+36 FOTO

Ocaziile s-au răzbunat, iar Sepsi a dat lovitura până la pauză. Mai întâi, Golofca l-a ridiculizat pe Vinicius, însă a tras pe lângă. Sepsi a prins curaj și în minutul 37 avea să deschidă scorul. Din lovitură liberă, Aganovic a profitat de zidul așezat greșit de Vlad, a găsit o breșă între Ovidiu Popescu și Olaru și a înscris (37).

FCSB a replicat, însă tentativele lui Coman, Olaru sau Cordea n-au adus egalarea. 0-1 după 45 de minute.

Rolurile s-au inversat în partea a doua. Sepsi a ratat prima - Tamas (47), sut peste - iar FCSB a marcat. La un corner, Iulian Cristea a recentrat pentru Florin Tănase, plasat la colțul lung. Căpitanul roș-albaștrilor a marcat: „cap” sub transversală.

Fanii s-au întors pe stadioanele Ligii 1, iar Rapid e deasupra tuturor! + Cum arată topul rușinii
ANALIZĂ
Fanii s-au întors pe stadioanele Ligii 1, iar Rapid e deasupra tuturor! + Cum arată topul rușinii

Ovidiu Popescu a gafat nepermis în minutul 66, faultându-l pe Nicolae Păun în careu. Din fericire pentru FCSB și spre disperarea lui Leo Grozavu - suspendat pentru acest meci -, Vlad a apărat penalty-ul lui Mitrea.

Deși ritmul a fost electrizant până la final, cu multe faze la ambele porți, nu s-a mai înscris. Doar o remiză la debutul lui Edi Iordănescu, iar FCSB rămâne la 9 puncte în spatele liderului CFR Cluj.

Citește mai multe știri despre FCSB:

Giovanni, anunț triumfător după ce Moruțan a semnat cu Galata: „Nici la Barcelona n-am văzut așa ceva!” + așteptat doar de câțiva jurnaliști turci la aeroport

De ce-l vrea Galatasaray și pe Octavian Popescu » Capitolul la care e peste Ilaix Moriba și Musiala

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
fc_fotbal_club_fc_fcsb_sa
fc_fotbal_club_fc_fcsb_sa  •  25 August 2021, 22:57

Puișorii Iordănesci devin mai penibili decât Luceștii care știu mult mai bine cu antrenoratul. Ca-n România, îți ridici puiuțul, îl poziționezi bine, Iordănescu bătrân, un profitor al sistemului comunist!

vasileroaita
vasileroaita  •  25 August 2021, 22:46

Nea Cascheta, scoate mamliga aia din gura cand vorbesti! Până termini o frază se bate recordul mondial la maraton!!

dobrin
dobrin  •  25 August 2021, 22:19
Postat de silver13 pe 25 August 2021, 22:16

Nea gigi si nea *** au zis ca prima repriză a fost foarte buna.mata zici ca făceai 6 schimbări la pauză.ne derutați total:)))

E clar, trebuie sa isi ia Edi *** pentru imbunatatirea comunicarii.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează