FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Verdictul lui Basarab Panduru: „Dacă s-ar întâmpla asta, FCSB ar zbura prin campionat”

Articol de - Publicat miercuri, 08 martie 2023 14:31 / Actualizat miercuri, 08 martie 2023 14:59

Basarab Panduru a analizat situația de la FCSB și spune că, dacă ar avea antrenorul potrivit, ar avea toate șansele să fie campioană.

Fostul internațional a lăudat lotul roș-albaștrilor și explică ce-i lipsește pentru a lua primul titlul după o pauză de 8 ani.

Eliminată de la Survivor, soția lui Gabi Popescu a avut un conflict frontal cu o coechipieră la plecare: „Te porți ca un jeg”
SURVIVOR
Eliminată de la Survivor, soția lui Gabi Popescu a avut un conflict frontal cu o coechipieră la plecare: „Te porți ca un jeg”

Verdictul lui Basarab Panduru: „Cu un antrenor, FCSB ar zbura prin campionat”

„FCSB are echipă bună. Cel puţin în echipa de start, dacă o faci cum trebuie, ai calitate mare, mare, mare de tot. Adică ce joacă, ce un-doi-uri fac jucătorii, cum dau, cum se duc... Nu ai cum să nu câştigi. Nu ştiu dacă ai câștiga la pas, că la noi la pas e greu să câştigi. 

Dar gândește-te că echipa arată aşa în situația asta. A bătut CFR din calitatea jucătorilor. Au zis «Hai să ne strângem noi, să facem, să dregem». 

Cu cineva care să le spună exact ce au de făcut, ăştia zburdă prin campionat. Eu aşa cred. Aşa ar trebui. Ei calitate au”, a spus Basarab Panduru la OrangeSport.

Pe termen scurt, poți să obții ceva rezultate cu nebunia asta, fără antrenor. Dar la un moment dat îți trebuie antrenor. O echipă are nevoie de antrenor. Când intră în vestiar, să ştie jucătorii că e şeful lor, nu aşa... Trebuie să lucrezi cu ei, să îi așezi, să ai personalitate, să înveţe. Păi ei nu învaţă nimic!

- Viorel Moldovan

VIDEO Totul despre FCSB - Sepsi

Citește și: 

Leo Strizu, devastator: „Ce vrea să facă MM Stoica la FCSB făcea și Fane Spoitoru prin pușcărie!” » Totul despre umilințele trăite la echipă

Edjouma traversează cel mai bun moment al carierei: „Nici colegii mei nu înţeleg cum marchez aşa mult”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
o_bic
o_bic  •  08 Martie 2023, 17:10

Pandurelu' tu esti potrivit pt 10sb

razesul
razesul  •  08 Martie 2023, 16:42
Postat de razesul pe 08 Martie 2023, 15:25

lasa *** ca zburda bine pe islaz

pentru ce ati cenzurat cuvantul "Pandurule"?

hofer
hofer  •  08 Martie 2023, 15:45

Că sa mergi Antrenor la fksb trebuie sa nu ai licență.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează