FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Gigi Becali îi face o promisiune lui Dinu Todoran: „Gata!”

Articol de - Publicat sambata, 22 mai 2021 08:03 / Actualizat sambata, 22 mai 2021 11:04

Gigi Becali a decis să-l numească pe Dinu Todoran (42 de ani) ca antrenor al celor de la FCSB și îi face acestuia o promisiune.

După ce a surprins pe toată lumea și l-a ales pe fostul antrenor de la FC Voluntari, Becali promite că nu se va mai implica în alcătuirea primului „11” în mandatul lui Todoran, Totuși, patronul de la FCSB deja a anunțat o serie de jucători care nu pot lipsi din echipa de start.

VIDEO Gigi Becali, promisiune pentru Dinu Todoran

„La ce să mă mai implic? De ce? Tănase, Moruțan, Olaru, Coman și Tavi Popescu... Ce să le faci? Ai ce să le faci? De ce să mă implic? În defensivă nu m-am implicat niciodată. Mai sunt Haruț și Panțîru ca fundași laterali și aducem doi fundași. Apără Vlad că trebuie să obținem bani. 

Mai trebuie doar un închinător, să aleagă el că nu mă bag. Nici schimbări nu am ce să fac.  Asta e echipa. De ce să mă mai implic? Sunt prea mari vedete. Nu îmi permite lotul să schimb!”, a spus Gigi Becali.

Am ales un antrenor cuminte, Dinu Todoran. A semnat azi, la 18:00. Acum o lună i-am zis lui MM Stoica să-l sune ca să-l aducem la Academie, încă nu se decisese. Când l-a sunat azi, nu i-a răspuns lui MM Stoica. I-a dat mesaj că nu poate vorbi, era la Căldărușani, la duhovnic, e zi de sărbătoare. Atunci am zis că-l punem antrenor la prima echipă, nu la Academie. Eu nu merg pe valoarea profesională, ci pe valoarea umană. Mi-a mers bine în viață. Eu vreau să câștig cu un om bun. Mai bine decât să câștig cu un om rău
- Gigi Becali

VIDEO DEZBATEREA ZILEI » Contează antrenorul din acte la FCSB?

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Fanii lui FCSB reacționează dur: „Un alt transfer reușit de MM Stoica! E de râsul plânsul. Noi voiam să-l convingem pe Oli”

Gigi Becali, mutare-ȘOC: Dinu Todoran antrenor la FCSB! „L-am ales pentru că atunci când l-am sunat era la biserică

Gigi, pe astea le-ai văzut?! Ce spunea Dinu Todoran despre o colaborare cu Becali: „N-are ce căuta în vestiar. Eu am principii, nu poate face el schimbările”

Declarațiile lui Dinu Todoran care îi vor înfuria pe fanii FCSB: „Sunt dinamovist de mic! Regret și că nu am jucat pentru Rapid, pe Giulești”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
persanu
persanu  •  22 Mai 2021, 13:17

La fiecare antrenor a spus ca nu se mai implica. :))) ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

spartanul_1
spartanul_1  •  22 Mai 2021, 13:14

Iar nu se mai implică? Cred că nimeni nu-l mai crede, în afară de *** iosif și ale lui nenumărate clone!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tororosso
tororosso  •  22 Mai 2021, 12:43

Tareee faza „ Mai trebuie doar un închinător ” ...la ce mă rog să se închine , la Sf.Oier Beeecali ? și să joace în timpul meciului învârtind rozariu ?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează