FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Viitorul antrenor de la FCSB a sosit în București » E gata să semneze contractul

Elias Charalambous, în dreapta, în tricoul lui FC Vaslui. Va fi noul antrenor de la FCSB // FOTO: Imago
Elias Charalambous, în dreapta, în tricoul lui FC Vaslui. Va fi noul antrenor de la FCSB // FOTO: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 29 martie 2023 19:22 / Actualizat miercuri, 29 martie 2023 19:52

Elias Charalambous (42 de ani), viitorul antrenor de la FCSB, a aterizat azi la București. Gigi Becali a anunțat că va numi azi noul antrenor al roș-albaștrilor.

Patronul FCSB a decis să numească un antrenor cu licență PRO, pentru a nu mai plăti amendă, iar alesul lui Gigi Becali e Elias Charalambous.

Elias Charalambous, noul antrenor FCSB, a sosit la București

Azi, cipriotul a sosit în București. El a venit din Grecia, de la Salonic, aterizând pe Aeroportul Otopeni la ora 17:00.

„O să punem un antrenor, cred că azi rezolvăm. O să fie străin, cred că cipriotul, da. A jucat prin România. Mai multe știu cei de la club”, a declarat Becali în cadrul unei conferințe de presă susținute astăzi la Palat.

Elias Charalambous va debuta pe banca roș-albaștrilor în acest weekend, luni, pe terenul lui Sepsi (20:30).

„O să-l invităm pe Burchel să-i spună antrenorului ce fotbaliști au voie să joace (n.r. - râde). O să-l punem pe Burchel să facă schimbările. Nu poate să vină la mine în curte decât cu mandat de la procurori. Poate îl pun pe Ferguson și stă pe scaun și doar dirijează.

- Gigi Becali

Cine e Elias Charalambous, noul antrenor FCSB

  • Elias Charalambous e liber de contract din mai 2022, când s-a despărțit de Doxa Katokopias, grupare din prima ligă cipriotă.
  • Elias a fost „secundul” celor de la AEK Larnaca în perioada 2017-2019, apoi „principal” la aceeași echipă timp de 3 luni, decembrie 2019-februarie 2020.
  • A mai condus alte două echipe din Cipru din postura de antrenor principal: Ethnikos (decembrie 2020 - noiembrie 2021) și Doxa Katokopias (decembrie 2021 - mai 2022).
  • În România, ca jucător, Charalambous a bifat 18 meciuri și un gol pentru FC Vaslui.
  • 74 de partide în total ca antrenor: 27 de victorii, 19 egaluri, 28 de eșecuri, golaveraj 86-89, 1,35 puncte câștigate în medie/meci.

Citește și: 

Gigi Becali, reacție virulentă, după ce a fost trimis în judecată pentru că a votat la referendumul pentru familie: „Trebuie să plătească!”

Becali a numit primul jucător căruia îi va pune oferta pe masă în vară: „N-ai alții, ce să faci?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
adriann_
adriann_  •  30 Martie 2023, 12:12
Postat de clasicpun pe 29 Martie 2023, 21:42

da bah pro99stule,ca are timp becali sa urmareasca jucatorii la antrenamente si decide dupa el cine poate juca chit ca antrenorul poate pur si simplu sa spuna ca jucatorul este usor accidentat sau are o intindere.

Randoome, tu esti "too stupid to insult", de cate ori sa-ti mai zic. Figura asta pe care o descrii tu ar merge daca subinginerul puscarias, cartonat si sifonar nu ar sta pe banca, daca in jurul echipei n-ar roi alte sifoane, daca jucatorii n-ar avea fir direct cu ciobanul etc etc.

Gspedkkt
Gspedkkt  •  30 Martie 2023, 12:06

Ahahaha cuplul Pintilii si Mimisor o sa-i facă manevră in maxim 5 etape????????

fc_zcsb_manita_manita
fc_zcsb_manita_manita  •  30 Martie 2023, 10:00

A-ha-ha-ha-ha! Porcăria FC FCSB, fără identitate și interzisă în Ghencea, recidivează aducând încă un no-name pe banca tehnică. :))) Să tot râdem de fece fecesebe.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează