FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Gigi Becali, reacție virulentă, după ce a fost trimis în judecată pentru că a votat la referendumul pentru familie: „Trebuie să plătească!”

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de , , - Publicat miercuri, 29 martie 2023 17:00 / Actualizat miercuri, 29 martie 2023 17:06

Gigi Becali, patronul vicecampioanei României, FCSB, a avut o reacție virulentă, după ce a fost trimis în judecată pentru că a votat la referendumul pentru familie din 2018, deși nu avea acest drept. Finanțatorul roș-albaștrilor a fost închis între 2013 și 2015, în cazul schimbului de terenuri cu MApN. Conform Legislației, persoanele eliberate din închisoare nu au voie să voteze timp de 5 ani.

Latifundiarul din Pipera a spus că nu crede că va ajunge din nou în spatele gratiilor, menționând că nu a greșit cu nimic votând la acel referendum. 

Cîrjan lansează acuzații incendiare, după ce a refuzat convocarea: „Nu mai e naționala României, e naționala unor interese. Stoichiță decide schimbările” + Susține că a fost umilit de legenda Craiovei Maxima
INTERVIU
Cîrjan lansează acuzații incendiare, după ce a refuzat convocarea: „Nu mai e naționala României, e naționala unor interese. Stoichiță decide schimbările” + Susține că a fost umilit de legenda Craiovei Maxima

Gigi Becali, patron FCSB, despre faptul că a fost trimis în judecată: „Oamenii n-au inteligență, au răutate”

„La referendum nu votezi, participi. Mie mi s-a luat dreptul de a vota și de a fi ales în funcții publice. Am ales eu pe cineva în funcție publică? Oamenii n-au inteligență, au răutate. 

Sunt niște tâmpenii care-ți fac zile negre, dar procurorii ăștia trebuie să plătească la un moment dat. Ce pușcărie, mă? Că am participat la referendum?”, a declarat Gigi Becali, în cadrul unei conferințe de presă. 

Gigi Becali, patronul FCSB, poate ajunge din nou la închisoare 

Instanța a respins cererile și excepțiile invocate de Gigi Becali cu privire la votul din 2018, iar patronul de la FCSB va fi judecat pentru fraudă la vot. Acest fapt se poate pedepsi cu închisoare cuprinsă între 6 luni și 3 ani sau cu amendă și interzicerea unor drepturi, potrivit noului Cod Penal. 

„Judecătoria Buftea în dosarul nr 23/94/2023/a1 respinge cererea și poate începe judecarea inculpatului Becali George, judecat pentru fraudă la vot. 

Complet: C2 CP AM.PR. Tip solutie: respinge cererea Solutia pe scurt: Respinge cererile şi excepţiile invocate de către inculpatul BECALI GEORGE, ca neîntemeiate. 

În baza art. 346 alin. (1) şi (2 )C. proc. pen. constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. 6639/P/2018 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea privind pe inculpatul BECALI GEORGE, trimis în judecată, în stare de libertate, pentru săvârşirea infracţiunii de fraudă la vot, în stare de recidivă, prev. de art. 387 alin. 1 lit. a C.p., cu aplic. art. 41 alin. 1 C.p., a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. 

Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpatul BECALI GEORGE. Cu drept de contestaţie în 3 zile de la comunicare. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi, 23.03.2023. Document: Încheiere finală camera preliminară”, se arată în decizia instanței. 

Citește și: 

Becali a numit primul jucător căruia îi va pune oferta pe masă în vară: „N-ai alții, ce să faci?”

Încă o afacere pe ruta Botoșani - FCSB? Valeriu Iftime anunță: ”Poate ajunge acolo”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
parpalache
parpalache  •  31 Martie 2023, 12:58

Sa separam lucrurile!Omul Gheorghe Becali și afaceristul din in fotbal GG Becali(ca sa nu zic ***)!In viața de familie nimeni nu-i poate reproșa nimic!Cât privește opiniile exprimate de el cu privire la niște ***-ca *** și( mai rau-„***”intre ***)-eu personal sunt de aceiași parere cu el-poate și pentru ca am primit o educație asemanatoare-in familie și in societate!In fotbal...e alta brânza!De altfel omul s-a scuzat ca...cui pe cui se scoate!Adica fura,ca sa fure mai mult ca alții!Daca astea sunt„reguklile jocului”,ce poți sa zici?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adrian28m
adrian28m  •  29 Martie 2023, 22:50

GSP.....lasa-ti stirile de cancan....voi prezentati mai multe balarii mondene fara nicio importanta si lipsite de morala, decat prezentati sau analizati informatiile sportive. Deschizi pagina voastra si gasesti stiri de tot ***...Putin, Elodia, etc...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adyy25
adyy25  •  29 Martie 2023, 22:28

Iar Gigi nu face inchisoare ci executa cativa ani de detentie. O fi diferit?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează