FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Sfaturi din interior pentru Todoran: „Așa trebuie să lucrezi cu Becali”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 mai 2021 17:06 / Actualizat miercuri, 26 mai 2021 18:59

Mihai Teja (42 de ani), fost antrenor la FCSB, a vorbit despre perioada petrecută la formația roș-albastră și despre colaborarea cu patronul Gigi Becali.

Actualul tehnician de la Gaz Metan a pregătit-o pe FCSB între decembrie 2018 și iunie 2019, iar acum a comentat numirea lui Dinu Todoran și i-a dat acestuia sfaturi privind relația cu Becali.

Mihai Teja, sfaturi pentru Dinu Todoran: „E important ca Becali să știe tot ce gândești”

„M-a surprins un pic numirea lui Todoran, dar nu neapărat neplăcut. Este o apariție neașteptată, dar eu îl cunosc pe Dinu. Este un băiat inteligent care vrea să demonstreze. Cât am fost la Voluntari, el a fost la echipa a doua și am colaborat foarte bine. Pentru el va fi o oportunitate foarte mare şi trebuie să demonstreze. Nu este uşor să fii antrenor la FCSB, pentru că există presiune.

Pentru el va fi o oportunitate foarte mare şi trebuie să demonstreze. Nu este uşor să fii antrenor la FCSB, pentru că există presiune.  Nu e uşor să lucrezi la FCSB, gestionezi un vestiar plin cu jucători de mare calitate şi pe care patronul vrea să-i vândă. Este şi o afacere cu această echipă, dar cel mai important este să comunici cu patronul.

Patronul înțelege anumite lucruri și e foarte important să ai deschidere, dar totul să se facă înainte de un anumit meci sau de o anumită decizie. E important să ştie tot ce gândeşti.  Eu am avut discuţii cu Gigi Becali şi de foarte multe ori îmi spunea «Mihai, faci cum vrei, tu eşti antrenorul, tu ai făcut şcoală». Sunt anumite momente în care are ideile dânsului, dar întotdeauna în relaţia cu mine şi-a expus ideile înainte de a lua decizii. Am convenit, fără să intrăm într-o dispute. Şi la Milan Berlusconi avea discuţii cu Ancelotti.

Peste tot, dacă există dialog pot fi lucruri pozitive. Eu am avut o relație foarte bună, bazată pe dialog. Uneori, sunt jucători de valori apropiate și pe oricine pui poate să facă diferenţă”, a spus Mihai Teja la LookSport.

VIDEO Dorinel Munteanu: „Nici n-are rost să mai spun cine antrenează acolo”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

FCSB. Încă o controversă marca Gigi Becali! » Șeful clubului șochează: „Dacă pierdeam cu FCSB, Becali ne plătea transferul. Așa, accept o înțelegere care nu e a mea”

Impresarul țintei numărul 1 din mercato a FCSB-ului îl face praf pe Becali: „A făcut o sărăcie de ofertă! Dacă băiatul vrea să fie sclavul lui Gigi, treaba lui!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  26 Mai 2021, 18:48

Draga Teja, speri intr-o revenire/nominalizare la FCSB???

Vezi toate comentariile (1)
Comentează