FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Petrea se gândește să plece de la FCSB » Ce plan are Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 aprilie 2022 10:06 / Actualizat vineri, 15 aprilie 2022 10:33

Deși Toni Petrea se gândește să plece la finalul sezonului de la FCSB, când îi expiră contractul. Mihai Stoica spune că echipa roș-albastră îl dorește în continuare.

Oficialul celor de la FCSB spune că echipa lui nu negociază cu un alt antrenor, deși Becali are 3 variante pregătite dacă pleacă Petrea. Stoica susţine că FCSB este gata să-i ofere prelungirea contractului lui Petrea, tehnicianul urmând să fie cel care decide dacă va continua și în sezonul viitor.

CFR Cluj - FCSB e și duelul portarilor » Cum sunt văzuți Hindrich și Târnovanu: „Unul are reflexe bune, celălalt comunică bine cu apărarea”
CFR CLUJ - FCSB
CFR Cluj - FCSB e și duelul portarilor » Cum sunt văzuți Hindrich și Târnovanu: „Unul are reflexe bune, celălalt comunică bine cu apărarea”

FCSB, gata să-i ofere prelungirea lui Toni Petrea

„Petrea pleacă de la FCSB dacă vrea! Acum, după meciul cu CFR sau la finalul campionatului. Așa cum a fost la finalul campionatului trecut. Gigi nu se bagă. În afară de meciul cu Farul, n-am avut niciun meci în care să fim sub adversari. Cu Farul a fost relevant, pentru că nu știam ce e cu noi, dar se pare că eram gripaţi şi noi nu ştiam. 

Mi-am adus aminte că Dumitru Dragomir a zis că ştie el că Marius Croitoru e antrenor la FCSB. Nu se negociază, nu ştie el. Dacă tu crezi că spun doar să mă aflu în treabă...  Dacă Petrea vrea să plece, pleacă. Clubul îi va prelungi contractul, dacă vrea. Dacă pierde toate meciurile, poate ajungem pe locul cinci, atunci da, sunt şanse (n.r- să nu i se mai propună prelungirea)”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Toni Petrea se gândește să plece din nou de la FCSB

Recent, Gazeta Sporturilor dezvăluit că Toni Petrea (47 de ani) e tot mai tentat să renunțe din nou la postul de antrenor principal de la FCSB din cauza scandărilor suporterilor, dar și criticilor că acceptă cu seninătate imixtiunea lui Gigi Becali. 

Dacă echipa va rata iarăși titlul de campioană, sunt șanse mari ca Toni Petrea să renunțe. De fapt, să procedeze fix cum a făcut-o și în mai 2021, atunci când a plecat de bunăvoie, în ciuda faptului că Gigi Becali i-a propus extinderea colaborării. În cazul în care Petrea va pleca, Gigi Becali are 3 variante de viitori antrenori: Ilie Poenaru, Nicolae Dică, Marius Croitoru.

Primul mandat al lui Toni Petrea la FCSB

  • Meciuri - 48
  • Victorii - 54%
  • Remize - 21%
  • Eșecuri - 25%

Al doilea mandat al lui Toni Petrea la FCSB

  • Meciuri - 19
  • Victorii - 63%
  • Remize - 21%
  • Eșecuri -16%

VIDEO Ioan Ovidiu Sabău: „FCSB are nevoie e un antrenor cu autoritate și personalitate”

Citește și:

FCSB, în „Misiune Imposibilă” » Ce le dă fiori roș-albaștrilor înainte de meciul decisiv cu CFR Cluj

Gigi Becali s-a enervat în direct: „Dacă un antrenor de la FCSB spune asta, a doua zi îl dau afară!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
adriann_
adriann_  •  15 Aprilie 2022, 11:53

TIKI-TAKA BARCELONA BHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

kikostel
kikostel  •  15 Aprilie 2022, 11:02

Trebuie remarcat că niciun slujitor de pe poziția de secund la FCSB nu a reușit mare lucru după ce a fost aruncat la gunoi de către stăpân. Deci ei chiar nu pot mai mult. Și sigur nu au caracter. Sunt responsabili din plin pentru nivelul penibil la care a ajuns liga I. Nu doar ei, de acord, dar au pus și ei umărul.

anticenzuralasport
anticenzuralasport  •  15 Aprilie 2022, 10:39

..si desigur Alba ca Zapada lucreza la GSP!Cum sa scrieti ma ca Petrea este deranjat de criticile despre implicarea patronului cand voi faceti asta???Credeti ca va face cinste ?Este deontologic ca inaintea meciului campionatului voi sa aveti meci contra antrenorului uneia din echipe?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează