FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB are 3 ținte noi » Surpriză: o rezervă din Liga 1 e cap de listă!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 mai 2018 01:02

FCSB îl vrea pe Andrei Burlacu, atacantul Craiovei care abia a împlinit 21 de ani şi care în acest sezon a avut evoluţii bune în tricoul trupei lui Mangia.

Gigi Becali s-a întors la strategia pe care a avut-o în urmă cu 7-8 ani, când a cumpărat cei mai buni tineri din Liga 1, după care a încasat sume impresionante. Exemple: Chiricheş, Gardoş, Stanciu, Chipciu. Acum readuce această filosofie la clubul pe care îl patronează şi după ce i-a luat în ultimii doiani pe Man, Florin Tănase, Nedelcu, Bălaşa, Coman, Andrei Vlad, pentru la vară alte alte ţinte în materie de fotbalişti foarte tineri.

Ultimul pe această listă e Andrei Burlacu, de la U Craiova. Atacantul trupei lui Mangia a avut un sezon bun, chiar dacă a prins de puţine ori primul "11" din cauza unei concurenţe extrem de dure: Gustavo, Băluţă, Mitriţă! În ciuda faptului că a prins de numai 10 ori tricoul de titular, Burlacu are cifre decente: a marcat 5 goluri şi a dat două pase decisive.

Cum se poate face transferul și care sunt celelalte două ținte mai are FCSB, în ediția tipărită de azi. Gazeta Sporturilor poate fi accesată și digital, aici!

ALTE TITLURI DIN EDIȚIA DE AZI

FCSB are 3 ținte noi » Un atacant de la Craiova e în fruntea listei

Război la nivel înalt » Bratu și Dănciulescu sunt la cuțite! Ce-l deranjează pe antrenor + 4 momente care au dus la ruptură

FCSB peste Steaua '90!

20% din referenți au adus voturi pentru Burleanu!

GSP a aflat de ce pleacă Daniel Niculae de la Academia Rapid

Un șomer a devenit vedetă în Liga 1!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
adymartianul
adymartianul  •  02 Mai 2018, 18:38

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

915130541905898
Gabi Simon  •  02 Mai 2018, 17:46

Am ajuns sa vad ca presa sportiva din tara e chiar pro Steaua peste tot. Inca nu vor sa inteleaga cu toate ca e destul de vizibil ca de la Craiova nu va mai pleca jucatori la ***, se stie starea de flegmatic a lui *** cu toata lumea si starea de fapt cu toti competitorii,dar presa de la noi vreti numai oile astea sa cistige si sa i-a tot,uitati-va ca nu este asa.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kaloogarele
kaloogarele  •  02 Mai 2018, 15:31

eh. vise taica, vise ...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează