FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Vestea momentului pentru FCSB » LPF a făcut anunțul

FCSB revine pe Arena Națională / Sursă foto: GSP
FCSB revine pe Arena Națională / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 noiembrie 2021 21:24 / Actualizat vineri, 12 noiembrie 2021 21:47

LPF a anunțat în cursul zilei de vineri că FCSB va reveni pe Arena Națională. Roș-albaștrii au fost „exilați” la Buzău în ultima perioadă, din cauza unei competiții de DOTA ce a avut loc pe cel mai mare stadion al țării.

În luna octombrie, pe Arena Națională a avut loc „The International”, o competiție online de Dota 2 ce a făcut imposibilă desfășurarea vreunei partide de fotbal. Astfel, FCSB a disputat partidele cu CS Mioveni (3-0) și FC Argeș (2-1) în „Crâng”, la Buzău. Situația se va schimba de la partida cu FC Botoșani.

Probleme pentru un talent de la FCSB » Se antrenează singur: „Și-a pierdut controlul”
FCSB
Probleme pentru un talent de la FCSB » Se antrenează singur: „Și-a pierdut controlul”

LPF anunță: FCSB revine pe Arena Națională 

„FCSB va disputa, până la finalul ediției de campionat 2021-2022, toate jocurile considerate în organizare proprie pe Arena Națională. 

Astfel, următorul meci al vicecampioanei pe cel mai mare stadion al țării va fi cel din etapa a 16-a, cu FC Botoșani, programat duminică, 21 noiembrie 2021, cu începere de la ora 20.30, se arată în comunicatul emis de Liga Profesionistă de Fotbal

Edi Iordănescu: „E foarte important că vom reveni pe Arena Națională”

Într-o declarație recentă, Edi Iordănescu, tehnicianul roș-albaștrilor, explica cât de greu i-a fost echipei sale să-și dispute partidele de pe teren propriu departe de București.

„E foarte important că vom reveni pe Arena Națională. Atunci când ai atât de multe probleme, să te mai și deplasezi la fiecare joc, e foarte greu. 

E foarte important să jucăm pe un teren bun și e foarte important să nu ne mai deplasăm. Aștept momentul acesta, dar până atunci avem două hopuri de trecut, Constanța și Voluntari. Sperăm să ieșim bine din aceste două momente pentru că vine pauza competițională și atunci mai putem să reglăm lucruri.

Cum comentează Anghel Iordănescu ultimul atac al lui Becali la adresa lui Edi » A comparat jocul lui FCSB cu cel al naționalei României
FCSB
Cum comentează Anghel Iordănescu ultimul atac al lui Becali la adresa lui Edi » A comparat jocul lui FCSB cu cel al naționalei României

Diferența economică e clară!

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a reacționat vehement când Primăria a permis disputarea competiției de Dota pe Arena Națională, însă diferența economică e clară: fotbalul plătește 13.000 de euro pentru fiecare meci, Dota a achitat 500.000 de euro pentru evenimentul care a avut loc între 7 și 17 octombrie! 

În Champions League, chiria valorează 28.000 de euro, iar în Europa League, 23.000 de euro. Evenimentele culturale sunt taxate cu 18.000 de euro.

VIDEO Gigi Becali, noi declarații virulente: „Budescu credea că a venit la FCSB să-l laude crainicul?”

Citește și alte știri despre FCSB:

Cum comentează Anghel Iordănescu ultimul atac al lui Becali la adresa lui Edi » A comparat jocul lui FCSB cu cel al naționalei României

EXCLUSIV Probleme pentru un talent de la FCSB » Se antrenează singur: „Și-a pierdut controlul”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
485809194904413
Costel Tudor  •  13 Noiembrie 2021, 19:41

Rog jurnaliștii de la GSP sa explice pe întelesul tuturor ce este DOTA .

whiteredarad
whiteredarad  •  13 Noiembrie 2021, 09:54

Ce mare problma are FCSB sa mearga la Buzau ? Ce sa mai spuna UTA, Botosaniul, care au deplasari lungi tot timpul ?

csa.45.suporteri
csa.45.suporteri  •  12 Noiembrie 2021, 22:47
Postat de napocarepublic pe 12 Noiembrie 2021, 22:36

adica Dota a platit de 3 0ri mai mult decat cici ...ar trebui interzisa pe arena nationala trupa lui becali ,platesc in bataie de jos inchirierea stadionului...

Prostavane, Dota este o data la 10 ani, FCSB ( Steaua ) joaca la fiecare 2 saptamani

Vezi toate comentariile (6)
Comentează