FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ASTRA 1-0

FCSB - ASTRA 1-0 // Dică, așa cum nu l-ai mai văzut niciodată » A izbucnit la adresa unui jucător: "Ori poți să joci, ori nu poți!"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 noiembrie 2018 23:33

În perspectiva derby-ului cu Dinamo de duminica viitoare, Nicolae Dică i-a pierdut și pe Mihai Roman I și Junior Morais, care au primit cartonaș galben și vor fi suspendați în Derby de România.

Dică a anunțat după victoria cu Astra, 1-0, că va face noi improvizații la meciul cu Dinamo și l-a certat public pe fundașul stânga Alexandru Stan, care a declarat înainte de meciul cu Astra că ar fi putut juca. 

"Am șase accidentați, doi suspendați. Voi face din nou improvizații, să vedem ce jucători voi găsi. Nu mi-e ușor, dar vom da totul la meciul cu Dinamo pentru a câștiga. Dacă Alexandru Stan putea să joace, să joace! Nu există! Ori poți să joci, ori nu joci", a spus Nicolae Dică, la Look TV. 

Alexandru Stan s-a confruntat cu probleme la ligamente după o lovitură suferită la antrenamente la finalul lunii septembrie. De atunci, nu a mai evoluat în niciun meci.

Vezi și: FCSB - ASTRA 1-0 // Dică, exploziv la finalul meciului: "La noi e mai ușor să strici! Probabil ne iau la mișto"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
vasglo
vasglo  •  05 Noiembrie 2018, 10:16
Postat de samertx pe 05 Noiembrie 2018, 00:50

Vă calcă Dinamo în picioare, Dică! Ca de obicei.

Ati castigat derbiul codaselor cu Voluntari si va dati mari acum?!! :)

10203909263812547
Horia Patrascu  •  05 Noiembrie 2018, 01:39

S-a obisnuit sarmanul Dica,mi-e mila de el,l-a supus E Che,pardon El Ciobandante la perversiuni! DDB!

samertx
samertx  •  05 Noiembrie 2018, 00:50

Vă calcă Dinamo în picioare, Dică! Ca de obicei.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează