FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ASTRA 1-0

FCSB - ASTRA 1-0 // Gabi Balint, critici dure pentru echipa lui Dică: "Nu joacă nimic de câteva meciuri, doar întâmplare!" » S-a luat de doi jucători

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 noiembrie 2018 23:50

Gabi Balint, fostul mare jucător al Stelei, a criticat în termeni duri jocul FCSB-ului din victoria cu Astra Giurgiu, 1-0. Acesta a fost dezamăgit în special de Florinel Coman și Dennis Man, doi jucători care au jucat modest în partida de duminică seara. 

"FCSB nu joacă nimic de câteva meciuri. Când te uiți la Viitorul vezi trasee, vezi plecări, învăluiri. La FCSB vezi ceva întâmplător. Multă întâmplare.

Coman e șters total. Man nu creează niciun pericol. Moruțan poate face ceva, dar nu e constant", a spus Balint, la TV Digi Sport.

Vezi și: 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
hanmocar
hanmocar  •  05 Noiembrie 2018, 09:38

Balint milogu' de bere !

dora
dora  •  05 Noiembrie 2018, 09:18

Impresia mea e ca Astra nu a dorit sa dea gol. Si cand astralii au vazut ca cei de la FCSB nu sunt in stare sa o bage singuri in poarta au provocat acel penalty. Meci strategic...

aius
aius  •  05 Noiembrie 2018, 08:27
Postat de Alexandru Chis pe 05 Noiembrie 2018, 06:35

Un post tv ce prestanta nu ar permite astfel de "iesiri in decor" ale celui care este chemat sa faca analize in studio. Cred ca Digi si Radu Naum ar trebui sa renunte la "serviciile" lui Gabi Balint pentru ca acest "analist" este un dusman declarat al FCSB si Becali. Se observa aceasta inversunare atat in blamarea echipei pe care o uraste, FCSB, cat si ridicarea in slavi a echipelor lui "de suflet", VFR si Viitorul.

Toata presa *** ***,dar acum nu va convine ?!Te-ai invatat rau dle. oier !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează