FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ASTRA 1-3

FCSB - ASTRA 1-3 // Bogdan Andone, despre victoria de manual reușită contra fostei echipe: „Aveam ceva informații, mi-a fost mai ușor”

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 noiembrie 2019 22:50

Bogdan Andone, 44 de ani, antrenorul Astrei Giurgiu, nimeni altul decât antrenorul cu care FCSB a început sezonul, a vorbit despre succesul reușit de echipa sa pe terenul roș-albaștrilor, scor 3-1. 

„Știam că băieții mei s-au pregătit bine în aceste săptămâni. Jucătorii au făcut un meci bun încă din primul minut. Știam că va fi o partidă disputată.

Mă bucur că fotbaliștii mei au avut inspirație, maturitate, au știut să gestioneze foarte bine momentele jocului. Budescu și Alibec au demonstrat că meritau mai mult la echipa națională, dar sper ca Budescu să nu se retragă.

Aveam ceva informații în plus, știam ce caracteristici au jucătorii FCSB-ului. Poate mi-a fost mai ușor să știu cum să blochez unii jucători. Mă bucur mult pentru echipa mea, jucătorii mei merită din plin aceaste rezultate. 

Pentru mine n-a fost un meci special absolut deloc. Le-am spus jucătorilor că trebuie să abordăm acest meci la fel ca pe celelalte din campionat. M-am simțit bine la FCSB, am colaborat excelent cu toată lumea”,a declarat Bogdan Andone, la Look Sport.  

Citește AICI cronica partidei FCSB - Astra 1-3

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
100002473541087
Danut Ognean  •  24 Noiembrie 2019, 11:01

felicitari bogdan andone!felicitari astra

141365743797979
Robin Green  •  24 Noiembrie 2019, 00:40

Breh nea jiji "vine sarbatorili" acu' si echipa de desculti pe care cu onor o pastoresti trebuie s-o trimiti sa cante prin tramvaie: "stiaua sus rasare..."....ca la la fotbal e de rasul curcilor ca tot ce tine de merinosul rosu-albastru hahaha

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  24 Noiembrie 2019, 00:31

pai, nu voi, astia de la gigi sport tv, l'ati ajutat afra pe andone ?! va faceti ca uitati campania...hahaha, sustinuta impotriva sa ? jenant, aaaaa ?!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează