FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ASTRA 1-3

FCSB - ASTRA 1-3 // Bogdan Andone prinde curaj după ce și-a răpus fosta echipă: „Nu e frumos să spuneți așa ceva despre Astra”

Articol de GSP - Publicat luni, 25 noiembrie 2019 10:46

Bogdan Andone, fostul antrenor al FCSB-ului, în prezent la Astra Giurgiu, a oferit o nouă repriză de declarații după succesul categoric reușit sâmbătă seara pe terenul roș-albaștrilor, scor 3-1.

Antrenorul giurgiuvenilor a ținut să le răspundă și celor care îi acuză pe „astrali” de „team-building-urile” organizate la grătare:

„E meritul băieților pentru această victorie. Nu am pregătit ceva special, acesta a fost feeling-ul lor. Au avut motivația necesară pentru acest meci, au arătat de la început că își doresc să câștige.   

Nu e frumos să spui despre Astra că e o echipă care se antrenează la grătare. Azi va fi prima dată când organizăm un grătar de când sunt eu la echipă. Grătarul e o mâncare pentru sportivi, nu e prăjeală. Cel mai important e să scoatem în evidență munca acestor băieți și toate lucrurile pozitive făcute de ei în ultima vreme”, a mărturisit Andone, la TV Digi Sport.

Vezi și: 

FCSB - ASTRA 1-3 // Dulcea răzbunare a renegaților: Alibec, Budescu, Tamaș și Andone, răspuns perfect pentru umilințele îndurate în trecut

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1025138504184136
Constantin Valentin  •  26 Noiembrie 2019, 07:02

Bravo Bogdane le-ati dat clasa ! Si odata cu revenirea lui MM Stoica FCSB o sa se duca iar spre ultimul loc...o sa vedeti !

159033828487862
Daniel Nedelcu  •  25 Noiembrie 2019, 13:18

...la cum își primesc salariile și condițiile de la Astra chiar dacă se poate și mai rău tot răul spre bine,...bravo lor,cei de acolo cu salarii mici și neplătite la timp,... dau lecții acestui specimen de om ce nici nu merită să-i pomenesc numele cum și în ce fel se face treaba!!...o echipă de amărîți le-au scos fotbalul din cap unu-i patron înfumurat și la niște jucători ce sunt mai mult decât umflați și supraevaluații!...vai FCSB-ul lor de amărîți la minte!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close