FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ASTRA 1-3

FCSB - ASTRA 1-3 // Florinel Coman și Dennis Man, primii la autocritică: „Noi, atacanții, n-am făcut nimic periculos” + Ce a declarat Moruțan

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 noiembrie 2019 23:05

FCSB a pierdut derby-ul din Liga 1 cu Astra Giurgiu, scor 1-3 (Gnohere '18 / Alibec '30, '60, Enache '90+6), după o prestație de zile mari avută de Denis Alibec și Constantin Budescu, cei doi foști jucători ai FCSB-ului ajunși la Astra.

Florinel Coman și Dennis Man au avut evoluții modeste, iar la final au recunoscut jocul mediocru prestat de echipa lor.

„Am întâlnit o echipă foarte arțăgoasă, care s-a apărat foarte bine. Din păcate, n-am reușit să luăm cele trei puncte. Nimic nu ne-a ieșit, a fost un joc foarte prost făcut de noi. N-am avut nici o posesie foarte bună, n-am schimbat direcția de atac. Cred că noi, atacanții, n-am făcut nimic periculos. N-am avut trei șuturi periculoase, un meci foarte slab făcut de noi”, a declarat Coman, la Look Sport. 

Man: „Pauza nu ne-a prins bine”

Dennis Man e de părere că pauza prilejuită de meciurile naționalei a afectat jocul FCSB-ului, dar recunoaște că el și colegii săi n-au reușit să dicteze ritmul partidei cu Astra.

„Nu știu ce s-a întâmplat. Am început prost meciul. Trebuie să mergem mai departe. Am prins o zi rea și nu am reușit să ne impunem jocul. Trebuia să ne impunem jocul, dar nu am făcut-o. Mergeam foarte bine, se pare că această pauză nu ne-a prins bine”, a spus acesta, conform sursei citate.  

Ce a declarat Olimpiu Moruțan

Citește AICI cronica partidei FCSB - Astra 1-3

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (4)
lucibenid
lucibenid  •  24 Noiembrie 2019, 08:52

Man si Coman ar trebui sa va intrebati daca voi sunteti fotbalisti? Vai de voi!

patratel2019
patratel2019  •  24 Noiembrie 2019, 08:43

Si ce ziceți ca a declarat Moruțan?! L-ai pierdut pe drum d-le jurnalist? Vai de capul vostru cu articolele lui pește impachetat!

dani26uno
dani26uno  •  24 Noiembrie 2019, 02:38

Diamantele lui gigi , 250 milioane la legatura , cand joaca coana mitza fotbal manager

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close