FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ASTRA 1-3

FCSB - ASTRA 1-3 // Marius Șumudică, savuros: „Cum ar spune Ilie Dumitrescu, Andone a subordonat-o pe FCSB” » Pe cine a remarcat

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 noiembrie 2019 23:30

Marius Șumudică, 48 de ani, antrenorul lui Gaziantep, a comentat deznodământul meciului FCSB - Astra 1-3, felicitându-l pe Bogdan Andone, antrenorul giurgiuvenilor, cu care a colaborat în trecut.

„Alibec și Budescu au fost la FCSB, au vrut să demonstreze ceva. Ei se simt foarte bine împreună. «Budi» e un jucător special, rar am văzut pe cineva să facă ce face el. E un jucător de execuție. A fost puțin mâhnit, nu se poate să nu fie trimis în teren măcar un minut la meciurile naționalei.

Din punct de vedere tactic, jocul a fost câștigat de Bogdan Andone. Cum îi place lui Ilie Dumitrescu să spună, Andone i-a subordonat pe cei de la FCSB. A gândit foarte bine meciul, cu 3 fundași centrali. Tamaș a excelat, alături de doi jucători fără experiență. Dacă exista un meci al naționalei săptămâna acesta, Tamaș n-avea voie să nu joace!  

Nu știu ce s-a întâmplat cu FCSB, mă interesează doar ce s-a întâmplat cu Astra. N-am văzut nicio echipă din România care să aibă atâtea ocazii cu FCSB cum s-a întâmplat cu Astra”, a spus Șumudică, la TV Digi Sport. 

Vezi și: 

FCSB - ASTRA 1-3 // Constantin Budescu, DEVASTATOR: „A fost o bătaie de joc! Nu mai merg la națională!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
magic4ever
magic4ever  •  24 Noiembrie 2019, 11:21

Ce ii place lui Sumudica sa il intepe pe marele analist Iliuta care tot le face reclama gratuită perlelor Man, Tanase,Morutan si Coman si ii propune titulari la nationala mare cand ei nu joacă absolut nimic(ne-a arătat Coman cu Feroe si Spania ca este 0/)...Andone i-a subordonat pe cei de la Fcsb :))))

magic4ever
magic4ever  •  24 Noiembrie 2019, 11:17

Sumudica are perfecta dreptate, in momentul asta la cum joaca Budescu,Alibec si Tamas trebuie sa fie titularii la nationala.. plus Sapunaru care trebuie convins de noul selectioner sa revina la nationala, a fost cel mai sigur fundas roman in ultimele campanii de calificare!

magic4ever
magic4ever  •  24 Noiembrie 2019, 11:14
Postat de valyomanyd pe 24 Noiembrie 2019, 09:55

Te pricepi la fotbal ca baba la mitraliera..:)))Bre, Coman daca cobora in aparare il ajuta pe Pantaru, nu pe Soiledis sau Cristea..

Daca cobora Coman sa il ajute pe Pantiru acesta putea sa strângă la fundasii centrali...exact ca la meciul cu Spania cand a dormit în ghete si s ramas Tosca singur si nu a putut sa strângă in centru, a apus si Sumudica asta...

Vezi toate comentariile (23)
Comentează