FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ASTRA 3-0

FCSB - Astra 3-0. Eugen Neagoe ignoră scorul: „Trebuia să avem 2-0 la pauză! Nu luam gol două zile dacă nu-l schimbam pe Găman”

FCSB a învins-o pe Astra, scor 3-0. Eugen Neagoe pune înfrângerea contra liderului pe seama schimbării forțate a lui Găman
FCSB a învins-o pe Astra, scor 3-0. Eugen Neagoe pune înfrângerea contra liderului pe seama schimbării forțate a lui Găman

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 ianuarie 2021 21:26 / Actualizat vineri, 15 ianuarie 2021 22:40

FCSB a învins-o pe Astra, scor 3-0, în ultimul meci al rundei #16 din Liga 1. Eugen Neagoe (53 de ani) pune înfrângerea contra liderului pe seama schimbării forțate pe care a trebuit s-o efectueze în minutul 71, când s-a accidentat Găman.

Toate detaliile despre FCSB - Astra, AICI

Rezultatele rundei #16 din Liga 1

Eugen Neagoe: „Cu Găman în teren, FCSB nu ne dădea gol două zile!”

„Explicațiile sunt puține și simple. Am făcut un joc foarte bun 77 minute. Cei de la FCSB n-au avut nicio ocazie până atunci. Au avut o posesie mai bună, în rest nimic. Trebuia să avem 2-0 la pauză. Ăsta este fotbalul, noi am ratat. Totul s-a terminat după minutul 78. 

Riza e un copil, trebuia să fie mai atent la golul marcat de Man. O să vedeți în meciurile următoare, când vom avea o bancă mai puternică. Vom arăta mult mai bine când vom avea toți jucătorii la dispoziție. 

Jucam două zile și nu luam gol dacă nu-l schimbam pe Găman. Pe final, da, a fost un dezastru. Ei s-au antrenat în Turcia, totuși. Noi prin țară... asta e!”, a declarat Neagoe.

Totuși, FCSB a avut ocazii de gol în prima repriză. Florinel Coman a lovit bara în minutul 11, iar cele două șuturi surprinzătoare ale lui Tănase i-au dat emoții lui David Lazar.

Clasament Liga 1

Detaliul remarcat de Costin Ștucan la amicalul disputat de FCSB în Antalya: „Stau ca sardinele”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Dinamo, reacție surprinzătoare în scandalul cu Magaye Gueye » „Câinii” îl atacă pe Pablo Cortacero în comunicatul oficial

Eugen Neagoe, după ce FCSB a scăpat de carantină: „E de felicitat dacă a driblat DSP-ul!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
parpalache
parpalache  •  16 Ianuarie 2021, 14:27
Postat de Catalin Tutuman pe 15 Ianuarie 2021, 22:52

se vede ca e prieten cu cocalarul ala tepar piturca...un prostalau *** ce pacaleste fotbalul ...antrenor 0 moare.

Piturca si cu Neagoe sunt...veri!

parpalache
parpalache  •  16 Ianuarie 2021, 14:23

Ar mai fi Sepsi-unde Graozav e dinamovist-si poate UTA!Nu stiu daca intreaga echipa a Craiovei e in cooperativa lui Becali,dar da de gandit ca continua sa-i bage cu fcsb pe Bancu,pe Balasa si pe Cicaldau care...ori fug de minge(Bancu si Cicaldau)ori... dau pase in careu, celor de la fcsb(Balasa)!

parpalache
parpalache  •  16 Ianuarie 2021, 14:19

Nu e vina lui Riza!Asa cum zici chiar tu, e prea tanar!Dar de ce nu l-ai bagat pe Dima-care se incalzea de vreo jumatate de ora?Ca era dinamovist si poate ca va incurca blatul?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează