FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ASTRA

FCSB - Astra. Eugen Neagoe, după ce FCSB a scăpat de carantină: „E de felicitat dacă a driblat DSP-ul!”

Eugen Neagoe, 53 de ani, antrenorul Astrei, a comentat controversa iscată în jurul cantonamentului desfășurat de FCSB în Turcia. +12   FOTO
Eugen Neagoe, 53 de ani, antrenorul Astrei, a comentat controversa iscată în jurul cantonamentului desfășurat de FCSB în Turcia.

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 ianuarie 2021 19:49 / Actualizat vineri, 15 ianuarie 2021 20:27

Eugen Neagoe, 53 de ani, antrenorul Astrei, a comentat controversa iscată în jurul cantonamentului desfășurat de FCSB în Turcia.

  • CONTEXT: FCSB este singura formație din Liga 1 care a efectuat un cantonament în afara țării, în ciuda interdicțiilor instaurate pe fondul pandemiei de coronavirus. UTA a trecut și ea granița, dar doar pentru un meci amical cu Szeged.
  • GSP a solicitat puncte de vedere oficiale din partea autorităților din România cu responsabilitate în acest caz: Guvernul, Ministerul Sănătății, Direcțiile de Sănătate Publică din București și Ilfov. Absolut toate au avut același răspuns: „Nu am primit nicio solicitare și nu am oferit nicio aprobare pentru ca FCSB să evite o eventuală carantină”.
  • Delegația lui FCSB a revenit joi în România. A scăpat de carantină, după ce a organizat pe repede înainte un amical cu Kemerspor. DSP a decis exceptarea fiecărui jucător în parte.

Eugen Neagoe: „N-am crezut că FCSB va intra în carantină”

FCSB e de felicitat dacă a driblat DSP-ul. Și noi voiam să mergem în Antalya, dar ne-a fost frică să nu intrăm în carantină la revenirea în țară. Acum, nu are rost să mai discutăm, pentru că nu mai contează. 

+8 FOTO

Oricum, n-am fi câștigat noi cu 3-0 dacă FCSB ar fi intrat în carantină. Probabil se amâna partida și jucam mai târziu. Dacă legea le-a permis, înseamnă că e în regulă. N-am crezut în niciun moment că FCSB va intra în carantină”, a declarat Neagoe.

Urmărește AICI evoluția meciului FCSB - Astra

VIDEO. FCSB a revenit joi în România și a scăpat de carantinare

Citește mai multe știri despre FCSB:

Craiova și CFR Cluj, scandalizate de hotărârea DSP: „Șmecherii se descurcă în România! Lumea să se aștepte la orice în acest sezon”

Florin Tănase a refuzat prelungirea contractului! Gigi Becali: „I-am zis «Ia 5.000 de euro pe lună în plus la salariu și mai semnează pe doi ani». Știi ce mi-a răspuns?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
robotzel
robotzel  •  15 Ianuarie 2021, 20:35

Un om de bun simt.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează