FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ASTRA 3-0

VIDEO. FCSB - Astra 3-0 » Final furtunos! FCSB s-a chinuit cu Astra, însă „perlele” lui Becali s-au dezlănțuit în ultimele 15 minute » Cum arată clasamentul

FCSB a învins-o pe Astra, scor 3-0, în ultimul meci al rundei #16 din Liga 1.
FCSB a învins-o pe Astra, scor 3-0, în ultimul meci al rundei #16 din Liga 1.

Articol de - Publicat vineri, 15 ianuarie 2021 16:10 / Actualizat vineri, 15 ianuarie 2021 22:06

FCSB a învins-o pe Astra, scor 3-0, în ultimul meci al rundei #16 din Liga 1.

Rezultatele + programul rundei #16 din Liga 1

FCSB s-a chinuit cu Astra mai mult de o oră, apoi Man și Tănase au stabilit învingătoarea, fotbaliști cu mult mai bine cotați decât sunt adversarii lor.

Fotbalul nu presupune o logică foarte clară, FCSB tot cumpără jucătorii cei mai buni de la Astra și tot se chinuie cu trupa din Giurgiu. Talentele de zeci de milioane de euro ale lui Becali nu găsesc spații printr-o apărare pe care Neagoe o postează pe două linii în fața careului. Portarul Lazar constituie un alt motiv pentru care gazdele nu găsesc soluții, goalkeeperul fost la Pandurii e subestimat fiindcă nu are anvergura unei vedete, dar el prinde toate mingile și-i oferă apărării liniștea că are să culeagă ceea ce scapă ea.

40 de goluriare Man în Liga 1, în 111 meciuri

În atac, Astra există doar atunci când mingea ajunge la Budescu. El îi dă "un exterior" lui Valentin Gheorghe și-l lasă singur cu Vlad, dar extrema ratează ocazia. Când nu are soluții pentru pase spectaculoase, Budescu pornește singur cu mingea și exagerează în unele momente, însă exagerează plăcut, doar el încearcă să dribleze doi, trei adversari, de pe tot terenul și din tot campionatul. Numai Fabbrini, de la Dinamo, își mai asumă să rezolve singur faze și să producă momente spectaculoase. Cât de bun era Sânmărtean!

Momentele în care Budescu jonglează ca în sală sunt rare, în majoritatea timpului se apără Astra. Man, Coman, Octavian Popescu, atacanții pentru care Becali așteaptă minimum 30 de milioane de euro, nu-și fac loc, nu au nici soluții clare, nici talent suficient ca să se descurce singuri.

Accidentarea lui Găman deschide poarta către goluri. După ce iese fundașul oltean, centrează Radunovici și înscrie Man, apoi pasează Coman și mai dă și Tănase două goluri. FCSB are prea mulți jucători buni, în fiecare etapă trebuie să fie unul în formă și să rezolve o problemă. Adversarii doar speră să fie aleși și ei în cea mai scumpă echipă din România. 

10 victoriidin cele 12 obținute de FCSB în acest sezon al Ligii 1 au fost la cel puțin două goluri diferență

Clasament Liga 1

FCSB - Astra 3-0

  • Au marcat: Dennis Man '77, Florin Tănase '81, '89

Live + Statistici

FCSB - Astra, echipele de start

FCSB: Vlad - Crețu, Cristea, Miron, Radunovic - G. Simion, Olaru, Fl. Tănase - Man, Oct. Popescu, Fl. Coman 
Rezerve: Straton, Soiledis, Vînă, Buziuc, Ov. Popescu, Perianu, Oaidă, Șut
Antrenor: Toni Petrea 

Astra: Lazar - Sousa, Graovac, Găman, Bruno - Crepulja - Canadija, Răduț - Stahl, Budescu, D. Gheorghe
Rezerve: M. Popa, V. Gheorghe, Balaure, Dimu, Wuthrich, Merloi, Riza, G. Șerban, Montini
Antrenor: Eugen Neagoe

Stadion: Arena Națională (București)
Arbitru: Marcel Bîrsan // A1: Daniel Mitruți; A2: Bogdan Gheorghe

Citește mai multe știri din Liga 1:

Abia întors din Turcia, Mihai Stoica anunță noua senzație de la FCSB: „Țineți minte numele ăsta!”

FCSB mută atenția asupra rivalei: „A jucat în zonă galbenă în România. E adevărat sau nu?”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (329)
parpalache
parpalache  •  16 Ianuarie 2021, 19:06
Postat de orlick pe 16 Ianuarie 2021, 09:11

FCSB s-a chinuit cu Astra? Posesie 65-35, suturi pe poarta 8-2, centrări 23-6, îngrijiri medicale (trageri de timp) 0-9. Dacă juca CFR așa, spuneați ca sunt campionii Europei! Hal de jurnalism “independent”. In plus, Bârsan a uitat sa dea galbene la intrările agresive ale celor de la Astra, dar i-a dat lui Octavian Popescu, pentru ca și-a permis sa cada in careu când i s-a pus piedica in momentul sărituri la cap. De comentatorul Digi, ce sa mai zic? Băiatul ii arată arbitrului ca a fost lovit peste picior, dar Angheluță ii da înainte ca nu poți cădea la o așa atingere cu mâna.

La faza aia din prima repriza cand Radutz a sutat in Vlad de la 6 m(nu ca a aparat Vlad),in prealabil nr.17 de la fcsb(Cristea)il tinuse cu ambele maini pe Radutz!Penalty indiscutabil,dar-nimic surprinzator-nimeni nu a zis nimic!

undoi3
undoi3  •  16 Ianuarie 2021, 12:43
Postat de ionica007 pe 16 Ianuarie 2021, 11:40

A fost nevoie sa-l scoata pe Gaman, care nu pricepea scenariul, si sa introduca un varf de atac...:)... Plus valiza sosita pana la urma a fost fitilul care a declansat explozia ''perlelor''...:)... ma, dar chiar nu va este rusine?! Oare cand s-a mai intamplat asta?!...:)... *** de echipa...:)...

Suferă ... În tăcere !

danut1971
danut1971  •  16 Ianuarie 2021, 12:36

a fost cel mai comic blat fcsb` astra1acum urmeaza un nou blat pentru gigei cel de la ovidiu cu viitorul marelui rege

Vezi toate comentariile (329)
Comentează